Resultaten ouderbevraging, een stapje richting een nieuw beleidsplan

Begin november nodigden we jullie uit om de ouderbevraging in te vullen en dat deden jullie massaal! Bedankt voor jullie positieve en opbouwende reacties. Na een eerste analyse konden we alvast opmaken dat we niet slecht bezig zijn! Jullie gaven aan dat Circusplaneet een warme organisatie is, waar kinderen veel bijleren, grenzen verleggen, plezier hebben en waarbij het non – competitief karakter van circus centraal staat. Daarnaast formuleerden we alvast een aantal werkpunten en aandachtspunten die worden meegenomen in het denkproces rond het nieuwe beleidsplan.

Ook de kinderen mochten hun zegje doen. Via een korte laagdrempelige methodiek, ‘de blob tree’, werden ze tijdens hun les bevraagd. Kinderen komen blijkbaar heel graag naar onze circuslessen om de volgende redenen: vrijheid, vrienden, elkaar helpen, bijleren en om zich uit te leven – als dat niet mooi is!

Vanaf januari starten we met het schrijven van een nieuw beleidsplan voor de periode 2021-2025, dat de koers voor de volgende jaren zal bepalen. Dit wordt ingediend op 1 mei 2020 binnen het circusdecreet. Al jullie input wordt hierin ook meegenomen zodat we van Circusplaneet een nog mooiere planeet kunnen maken!

Ten slotte willen we jullie uitnodigen om verder na te denken rond drie thema’s die de richting van ons beleidsplan zullen aangeven:
* 21 januari om 20u: organisatie en kwaliteit.
* 7 februari om 20u: kruispuntwerking / verbinding binnen Circusplaneet.
* 17 februari om 20u: leerprocessen.
Iedereen is welkom in de foyer van de Drongense steenweg 146!