Algemene vergadering

Onze algemene vergadering is een democratisch platform waar iedereen die betrokken is bij Circusplaneet kan meedenken en meebeslissen over onze toekomst. Wil je meer te weten komen over Circusplaneet? Heb je een mening over onze werking? Heb je zin om mee te beslissen over de koers die Circusplaneet vaart? Zoja, dan is onze AV iets voor jou!

Iedereen vanaf 16 jaar die zich betrokken voelt bij Circusplaneet kan lid worden van onze AV en kan zijn stem laten horen. We streven we naar een toegankelijke, ruime en diverse vergadering van mensen die zich willen engageren voor onze organisatie. 

Via onderstaande link kan je jezelf kandidaat stellen voor de AV en kan je laten weten op welke vergaderingen je er al dan niet bij bent. De vergadering gaat door in onze circuskerk in Malem – Oud-Strijderslaan 1 te Gent.

Inschrijfformulier Algemene Vergadering

KALENDER

16 april 2024

Op deze algemene vergadering lichten we het jaarverslag en het resultaat van 2023 toe. Er worden ook (andere) leuke dingen besproken! De vergadering start om 20 uur en gaat door in de circuskerk.

MEER INFO

In onze Statuten lees je meer over de rol van de algemene vergadering in Circusplaneet en jouw individuele rechten en plichten als lid van de AV.

In ons beleidsplan kom je meer te weten over onze plannen voor de periode 2021-2025.