Foyerwerking

In de foyer van onze circuskerk ben je van maandag t.e.m. zaterdag welkom voor koffie en thee, voor een babbel, met een idee! Vanuit onze circusfoyer zetten we projecten op die onze buurt onze stad en onze wereld leuker maken. We bouwen op een participatieve manier een activiteitenaanbod
uit dat inzet op verbinding en werken hiervoor samen met partnerorganisaties en geëngageerde leden, ouders en buurtbewoners.

De foyer is een plek van ont-moeting en dialoog. Iedereen is welkom en kan elkaar besmetten met gekke ideeën, innovatieve projecten en liefde voor circus. We bieden gratis water aan en thee, koffie en limonade tegen een democratische prijs. De foyer is zo ingericht dat ze uitnodigt tot een gezellige babbel, een informele vergadering, wat werken op de laptop…

Openingsuren

Maandag – 13u30 tot 17u30
Dinsdag – 13u30 tot 17u30
Woensdag – 13u30 tot 17u30
Donderdag – 13u30 tot 17u30
Vrijdag – 13u30 tot 21u
Zaterdag – 13u30 tot 17u30

De foyer is gesloten tijdens schoolvakanties en op feestdagen.

Foyer vrijwilligers gezocht

Als vrijwilliger in de foyer zorg je voor een warm welkom van bezoekers, verkoop je drankjes, geef je onze plantjes water… en draag je bij aan de gezellige sfeer in de foyer. Daarnaast krijg je de kans om (circus)artiesten aan het werk te zien tijdens de artist training of zelf ook te genieten van evenementen in de circuskerk.

Ben jij geïnteresseerd om deel uit te maken van ons geweldig vrijwilligersteam en wil je graag bijdragen aan de sfeer en gezelligheid in de foyer? Stuur dan een mailtje naar karolien@circusplaneet.be.