Auberge Espagnole

Op zaterdag 30 april 2022 toverden we de circuskerk om in een Auberge Espagnole: een plek waar je samen eet wat ieder heeft meegebracht. Maar wij zouden Circusplaneet niet zijn als we geen draai gaven aan dit concept. In onze Auberge is er ook een open podium voor iedereen die een 18+les volgt op Circusplaneet en graag iets toont. Laagdrempelig, inspirerend en gezellig. Kortom, een topavond!

Thomas Decaesstecker, beter bekend als Key, verzorgde de presentatie en heel wat talent uit eigen huis schitterde op het podium. Het was een gevarieerde groep artiesten die het beste van zichzelf gaven, waaronder de jongleurs van Club Collectief, (lucht)acrobaten, een slangenmens, trapezisten en een éénwieleraar. Ook Vers Talenters Marion en Herlinde gebruikten het podium om nieuw werk te tonen.

Bedankt Lize, Elisa en Joline, Lisa, David, Seppe, Niels en Joran, Julian, Juan en Stijn, Marion en Herlinde, Ferre, Remko en Sam om het podium kleur en geur te geven. Bedankt Jolien voor de muziek en bedankt Julian om de techniek, opbouw en afbraak in goede banen te leiden. Voor herhaling vatbaar!