Beleidsplan

Circusplaneet is constant in beweging en in verandering. Onze kunstvorm verandert, onze mensen veranderen en ook de maatschappij verandert. Onze artiesten, jong en oud, zijn de de drijvende kracht achter deze verandering. In alles wat Circusplaneet doet, staan zij centraal. In onze inspirerende zoektocht naar strategische doelstellingen om onze missie te realiseren, en dus dit idee van verandering met artiesten als drijfveer, kwamen we uit op drie strategische doelstellingen voor de beleidsperiode 2021-2025.

SD1 #circuseverydamnday

We organiseren activiteiten en bieden ondersteuning zodat mensen hun circuspassie ten volle kunnen beleven. We willen iedereen die dat wil, laten circussen: zo veel mogelijk en zo goed mogelijk.

SD2 #community

We organiseren een inspirerende omgeving van ontmoeting en dialoog. Een omgeving die gestalte geeft aan de waarden die wij en vele anderen met circus associëren: interculturaliteit, diversiteit, verbondenheid…

SD3 #sustainability

Wat we organiseren, wordt duurzaam georganiseerd: democratisch, bottom-up, veilig, met zorg voor de planeet, financieel gezond en toegankelijk.

Meer zien?
Meer lezen?

Wil je nog meer weten? Het volledige beleidsplan kan je hier downloaden.