Community

Community Anne

Anne Ceulebrouck

Volgde luchtacroles bij de volwassenen en bleek plotsklaps over hele goeie lesgeverskwaliteiten te beschikken (naast nog een heleboel andere kwaliteiten uiteraard). Geeft luchtacro aan jongeren. Verving in één keer de rol van maar liefst 20 ouders in de les circomotoriek, vanwege corona. Is ongetwijfeld al het vaakst verhuisd van ons allemaal.

Annelies Vanderschaeve

Is een hele fijne luchtacrobate. Is een hele lieve kleuterjuf. Straalt ongelooflijk veel rust en kalmte uit. Combineert al deze talenten tijdens onze zomer kleuterkampen. Kan het beste snotneuzen, chocomonden en billen afkuisen van ons allemaal!

Aurelia Brailowsky

Geeft de specialisatielessen acro voor gevorderden en doet dat goed. Heeft de Mexicaanse en Franse nationaliteit. Is een ervaren bascule- en banquinespringster en speelde lange tijd bij Hopla Circus. Is ongetwijfeld de beste vrouwelijke DJ van ons allemaal.

Bert Vandenberghe

Is artiest, speelt met muizenvallen en geeft heel goed luchtacroles en handstandles. Zit al vaak eens in het buitenland om zijn circusskills bij te schaven. Eet graag blokjes kaas en boterhammen met choco en banaan. Heeft ongetwijfeld de mooiste handstandlijn van ons allemaal!

Community Birte Feys

Birte Feys

Is assistent lesgever bij Circusplaneet. Kreeg het circusvirus te pakken tijdens haar circuslessen in Torhout. Is ongetwijfeld het beste in vreemd in de zetel zitten van ons allemaal.

Christine Putman

Kuist bij Circusplaneet en doet dat goed. Heeft schrik van ongedierte, wat af en toe voor problemen zorgt bij het kuisen. Gebruikt ongetwijfeld het meeste javel van iedereen.

Conchita Belaey

Is lid van de Raad van Bestuur. Is via wederhelft en dochter door de circusmicrobe besmet geraakt. Werkt in het onderwijs en vecht voor meer circus in het onderwijs. Vertoeft graag op Malem. Heeft ongetwijfeld al het meest hoelahoepreeksen gevolgd bij Circusplaneet en plant deze unieke eigenschap in ere te houden tot aan haar pensioen.

Danny van Veirdegem

Danny van Veirdegem

Werkt als vrijwilliger in onze foyer en voelt zich daar als een vis in het water. Altijd goed gezind en altijd open voor een babbel. Is vaak te vinden in de fitness. Vertelt ongetwijfeld de meeste mopjes per minuut van ons allemaal.

David

David Meeus

Is vrijwilliger bij Circusplaneet, geeft multicircus en is ook gastheer van de maandagse community training. Luchtacro, en dan vooral trapeze, is zijn dada samen met lenigheid en handbalans.

Dries Vanwalle

Geeft af en toe workshops en animaties voor Circusplaneet. Studeerde af aan Codarts. Komt al eens met de hele familie naar Circusplaneet. Kan goed overweg met een pollepel, of dat in de keuken is, is een andere vraag. Is ongetwijfeld de liefste macho van ons allemaal.

Eline Vyncke

Maakte deel uit van het team van Circusplaneet. Is multi-inzetbaar, maar het liefste van al gaat ze als Kelly door het leven. Is een van de eerste leden van Circusplaneet. Steekt behalve mensen ook wel eens gewichten in de lucht. Is ongetwijfeld de lenigste van ons allemaal.

Els Van de Putte

Is trotse mama van acrobaten Lars en Sam. Was vroeger lid van de Raad van Bestuur van Circusplaneet. Is getrouwd met Kris, ook al een acrobaat. Is een enthousiaste vrijwilligster op al onze evenementen. Weet ongetwijfeld het meest over de natuur van ons allemaal.

Erik Van Assche

Erik Van Assche

Werkt als vrijwilliger in onze foyer. Is een goede zwemmer en houdt van reizen. Organiseert ook graag reizen. Weet ongetwijfeld het meest over wijsgerige antropologie van ons allemaal.

Erwin Verhamme

Papa van circusomnivoortjes Niels, Jana en Lars. Stevige base in de partneracroles. Was porteur bij PiRaMiD, zwierde met alles en iedereen bij de Plankengroep, en surfte op matrassen bij Plan B. Is ongetwijfeld de beste mannelijke schminker van Circusplaneet.

Eva Kahan

Ondertussen beter bekend als Frida. Is de meest correcte stafmedewerker administratie die Circusplaneet al ooit gehad heeft. Is mama van de meest gefotografeerde tweeling van Circusplaneet. Vond haar wederhelft in Circusplaneet. Is ongetwijfeld de meest radicale van ons allemaal.

Eve Zeghers

Is er altijd bij als er moet geholpen worden. Komt haar circustechnieken bijschaven bij Circusplaneet. Is een straffe, grappige en toffe circusmadam die alles kan. Is ongetwijfeld de beste vrouwelijke stagemanager van ons allemaal!

Evelien Kerckhof

Geeft en volgt luchtacroles op Circusplaneet. Is kinesiste, wat in circus wel eens van pas kan komen. Vond haar lief op Circusplaneet. Is ongelooflijk goed als barvrouw. Heeft ongetwijfeld de mooiste krullen van ons allemaal (sorry Ferre en Renaud).

Fanny Gevaert

Fanny Gevaert

Is hoofdlesgever luchtacrobatie. Geeft doek, trapeze en af en toe mast, haar grote liefde. Heeft een passie voor sociaal circus. Geeft vrouwencircus in de wijk Nieuw Gent en circuslessen in samenwerking met de ziekenhuisschool Fioretti. Gaat ongetwijfeld het hardst los op de dansvloer van ons allemaal.

ferre

Ferre Rebry

Begon als klein manneke bij Circusplaneet. Is lid van de Raad van Bestuur. Is een heel straffe jongleur die ook nog eens op zijn handen kan staan. Vond zijn lief op Circusplaneet (ze heeft ook krulletjes). Heeft ongetwijfeld de droogste humor van ons allemaal.

Finke Roger

Geeft workshops en luchtacrolessen. Combineert lesgeven en studeren bijzonder goed. Kan zelf heel goed doek en touw. Zit regelmatig ook eens op een groot boerenpaard. Is ongetwijfeld de sterkste luchtacrobate van ons allemaal.

Finn Van Houtte

Doet al circus van in de kleuterklas, al was dat toen nog samen met papa. Is gespecialiseerd in grondacro en zat in héél veel circusplaneetproducties: ‘Stroef,’ ‘Dust’, ‘Transit’, ‘Rampage’… Geeft acro- en multilessen. Heeft ongetwijfeld het meeste familieleden met krullen van ons allemaal.

Francis Klinck

Geeft lessen en workshops op Circusplaneet. Is titelverdediger van Malem Koerse, de eenwielerkoers van Circusplaneet. Kan naast eenwieleren ook goed piramides bouwen en bordjes draaien. Kan ongetwijfeld het snelste eenwieleren van ons allemaal (sorry Matthias).

Greet De Weerdt

Zorgt voor orde in de chaos van de bureau als administratief medewerker. Kan ook overweg met computers en is getrouwd met een echte IT’er. Heeft twee kinderen die circus doen én het ondertussen ook goed kunnen uitleggen. Kan ongetwijfeld de lekkerste taarten bakken van ons allemaal!

Hazel Lam

Gaf heel wat luchtacrolessen op Circusplaneet. Deed ook mee aan Vers Talent. Is zowel Chinees als Brits. Staat soms blind op een podium. Spreekt ongetwijfeld het beste Engels van ons allemaal, samen met Vicki.

Honore Bonnet

Is de klusjesman van Circusplaneet. Woont in Malem en woont daar graag. Doet graag met iedereen een babbelke. ‘Het ga nie, het besta nie’ is zijn favoriete leuze. Weet ongetwijfeld het meest over Egypte van ons allemaal.

Jakob Rosseel

Is lid van de Raad van Bestuur. Is freelance-cameraman en geeft af en toe nog eens een circusworkshop. Is goed in alles waar je evenwicht voor nodig hebt. Denkt dat een snor in de mode is. Kan ongetwijfeld het beste eenwielerbasketten van ons allemaal.

Jarno Vanthuyne

Was een vaste lesgever op Circusplaneet. Nu een top vervanger in alle disciplines. Staat zelf ook op het podium. Schoolde zich in recordtempo om tot all-round circus man. Was in een vorig leven bokser. Traint ongetwijfeld het meest van ons allemaal!

Jasmijn

Jasmijn Roekaerts

Is communicatiemedewerker en geeft acrolessen. Bracht haar jeugd door in de turnzaal. Is interieurarchitect, maar koos niet voor een carrière in de architectuur. Leefde als digital nomad, maar sinds ze terug in Gent is, houdt ze ongetwijfeld het meest van België van ons allemaal.

Jasper D’Hondt

Was ooit lid van de Raad van Bestuur van Circusplaneet. Studeerde aan ESAC. Is basculespringer, banquine gooier en barrusse drager, een compleet acrobaat dus. Speelde voor Circus Monti en Cirque du Soleil en heeft nu zijn eigen compagnie 15Feet6. Heeft ongetwijfeld het meest afgetrainde lichaam van ons allemaal.

Jolien De Decker

Geeft luchtacrolessen. Is afgestudeerd als bio-ingenieur. Leerde haar luchtacroskills in het warme Argentinië. Kwam als student bij Circusplaneet terecht en viel daar als een blok voor een gespierde parkourman. Is ongetwijfeld de beste multitasker van ons allemaal.

Juan Dauwe Belpaire

Geeft heel wat multicircus en acrolessen. Volgde heel vroeger ook al eens les op Circusplaneet. Is één van de sterkhouders van de community training. Zijn bijnaam is Don Juan, al weet hij dat zelf misschien nog niet. Kan ongetwijfeld het best met de heupen schudden van ons allemaal.

Julian Cottenie

Is foyermedewerker en lesgever bij Circusplaneet. Is wijkcoördinator van de Watersportbaan. Is ex-pirelli’er, de topproductiegroep van Circusplaneet. Kan goed overweg met diabolo’s en ander jongleermateriaal. Kan gebarentaal ‘spreken’. Heeft ongetwijfeld het grootste warhoofd van ons allemaal en komt er nog mee weg ook.

Community Karen

Karen Decoster

Is onze inhoudelijke coördinator. Is afgestudeerd als orthopedagoge en schreef haar thesis over circus. Heeft in Laos en nog heel veel andere landen gezeten. Heeft zelf ondertussen al heel wat circustechnieken onder de knie. Begon bij Circusplaneet als stagiaire. Drinkt ongetwijfeld het meest kritisch thee van ons allemaal.

Karine De Smet

Is lid van de algemene vergadering van Circusplaneet. Is heel actief op de sociale media en liket al onze posts minstens één keer. Is kinesiste en neemt heel wat circusartiesten onder handen. Is wereldberoemd als madame Zarah. Heeft ongetwijfeld de langste arm van ons allemaal (wat handig is als kinesiste).

Community Karlien

Karlien De Savoye

Geeft luchtacrolessen. Is danseres en yogi. Heeft veel lichaamsbesef, is rustig en werkt graag beeldend. Studeerde taal- en letterkunde en is mama van een zoontje. Is het best in zwanger luchtacrobatie uitvoeren.

Karolien Verelst

Is lid van het team en is daar één van de sterkhouders van het buurtcircus. Is foyerverantwoordelijke, samen met Julian. Is goed in circus voor de kleinsten. Lust heel graag chocolade. Kent ongetwijfeld het meest van wijn van ons allemaal.

Katrien Certyn

Katrien Certyn

Studeert orthopedagogie en doet haar stage bij Circusplaneet. Van kleuterkampen en multilessen voor zestigplussers tot afwassen en entertainen op evenementen, ze doet het allemaal! Weet ongetwijfeld het meest over zwart-wit films van ons allemaal.

Kris Hostens

Circuspapa en vrijwilliger in hart en nieren. Volgde heel wat acrolessen. Heeft twee acrobatische zonen en een enthousiaste vrouw. Is onze vaste stagemanager op alle optredens. Kan ongetwijfeld het best toiletten installeren van ons allemaal.

Community Lowie

Lowie Bouckenooghe

Komt uit een ENORME circusfamilie. Leert nu zelf aan kinderen hoe fijn jongleren en éénwieler is. Zat in tal van prodcutiegroepen, waaronder Stroef, PiRaMiD en de plankengroep. Is fan van éénwielerbasket. Fietste samen met Niels van Gent naar Aken… op een éénwieler!

miramiro_transit

Matheus Van Mol

Doet al heel lang circus en is gespecialiseerd in acrobatie. Als je hem niet op zijn skatebord vindt, draait hij ongetwijfeld ergens salto’s in de lucht. Hij deed beide in de productie ‘Transit’. Helpt nu jongere kinderen op circusplaneet om even hoog te vliegen en even knap te draaien als hijzelf. Vormt de helft van het olijke duo ‘Swar en Matheus’

Matthias Vermael

Is jarenlang zakelijk coördinator geweest bij Circusplaneet. Doet nu iets heel constructiefs met duurzame mobiliteit. Vond zijn wederhelft in Circusplaneet. Bevindt zich af en toe al in zijn midlifecrisis. Had ongetwijfeld het meest gewicht in de schaal van ons allemaal.

Community Heike

Meike van der Hoek

Geeft multicircus aan het 1ste, 2de en 3de leerjaar als stagiair. Volgt zelf ook al twee jaar multicircus. Is Nederlandse, heeft in Afrika gewoond en is dol op haken en bakken. Is ongetwijfeld het beste in handwerk van ons allemaal.

Michiel Meul

Zorgde voor een boost in de 18+ les acro porter als lesgever. Was vroeger lid van de raad van bestuur. Zorgde voor een make-over van onze foyer, inclusief zelf ontworpen tafels en bar. Is succesvol afgestudeerd als burgerlijk ingenieur architect. Is stiekem een grote fan van musicals. Is ongetwijfeld de ijverigste van ons allemaal.

Natalie Glas

Begeleidde het Circusplaneet huisorkest. Is professioneel altvioliste. Kan ook wel iets van circus en geeft al eens een kamp of een workshop. Kwam via haar wederhelft op Circusplaneet terecht. Kan ongetwijfeld het best pralines maken van ons allemaal.

Nate Vercammen

Geeft circusworkshops. Heeft zelf al heel wat luchtacro ervaring en deed mee in Loki. Kreeg de circusmicrobe te pakken via haar heel plezante nonkel. Als ze niet in Circusplaneet is geeft ze leiding in de KSA. Kan ongetwijfeld het kwaadste kijken (op scène) van ons allemaal zonder echt kwaad te zijn.

Nele Callebaut

Geeft multicircus, luchtacro en hoelahoep lessen. Is ook wel bekend als Nila Hoop. Is een Woesher in hart en nieren met een groot hart voor Circusplaneet. Heeft ongetwijfeld het grootste hart van ons allemaal.

Volwassenen eenwieler

Niels Verhamme

Komt uit een echte circusplaneetfamilie: alle gezinsleden volgen of volgden hier les. Schitterde op het podium in tal van producties: ‘PiRaMiD’, ‘plan B’ en de Plankengroep. Luchtacro, jongleren en éénwieleren zijn zijn ding. Heeft ongetwijfeld de nauwste banden met Aalst carnaval van ons allemaal. (En ja, er zijn daar foto’s van!)

Omid Malik Khel

Geeft al twee jaar mee circusles in Nieuw Gent. Woonde tot kort daarvoor nog in Afghanistan. Leert de kinderen jongleren, acrobatie en parkour en de kinderen leerden hem vlekkeloos Nederlands spreken. Is ongetwijfeld beste cricketspeler van ons allemaal (waarschijnlijk ook wel de enige).

Pia Vandeputte

Geeft workshops op Circusplaneet. Kan zelf heel wat figuren in het doek. Speelde mee in de productie Loki. Kan heel goed taarten bakken en opeten. Heeft ongetwijfeld de langste benen van ons allemaal (wat wel eens van pas komt in een doek).

Pieter De Vis

Pieter De Vis

Is onze zakelijke coördinator. Is goed met cijfers, tabellen en mensen. Volgt nog geen circusles, maar is dat wel van plan. Fietst volgens zichzelf ongetwijfeld het snelst door de stad zonder elektriek van ons allemaal (maar dat moet nog bewezen worden).

Renaud Onderdonck

Is lid van het Circusplaneet team en zorgt daar voor de chaos. Zorgt daarnaast ook voor het materiaal en de veiligheid. Geeft circusles in Merelbeke en Gent. Kan concurreren met Evelien als het over veel krullend hoofdhaar gaat. Is ongetwijfeld de meest speelse van ons allemaal.

Rude Vanwalle

Is hoofdlesgever multicircus en API (aanspreekpunt integriteit). Ze houdt van nieuwe uitdagingen en vindt het leuk om dingen te organiseren en doet dat goed. Kan ongetwijfeld de vieste gezichten trekken voor de camera van ons allemaal.

Rune

Rune Vercammen

Doet al bijna tien jaar circus en kan niet kiezen. Doet daarom alle circustechnieken… er is ook zoveel! Leert nu jonge circusplaneters de kneepjes van het vak. Heeft allemaal zussen en broers met even mooie, vier-letterige namen als hijzelf. Is ongetwijfeld de meest correcte en beleefde jongere die hier rondloopt!

Sarah Vanheuverzwijn

Fotografeert regelmatig voor Circusplaneet en doet dat goed. Transformeert graag mensen tot dieren of andere wezens als Maki’Art. Is ondertussen vaste grimeuse voor Circusplaneet. Hangt graag in trapezes en doeken. Is ongetwijfeld de meest georganiseerde van ons allemaal, volgens haarzelf soms te.

Lesgever seppe

Seppe Van Campe

Zag ooit een optreden van circusplaneet op de Gentse feesten en wist meteen wat zijn hobby zou zijn voor de volgende jaren. Is het levende bewijs dat je geen superlenig popje moet zijn om een goeie luchtacrobaat te worden. Leert nu ook jonge kinderen circussen. Is ongetwijfeld de langste van ons allemaal.

Silke Bosch

Studeert orthopedagogie en doet haar stage bij Circusplaneet. Geeft heel wat multilessen en is ook nog eens multi-inzetbaar. Zo houdt ze af en toe onze foyer open en helpt ze bij evenementen achter de schermen. Kan ongetwijfeld het beste pannenkoeken bakken van ons allemaal.

Sim Degrande

Is lid van onze Raad van Bestuur. Is momenteel nog bang aan het afwachten wat onze collega Karen allemaal over hem gaat schrijven.

Stijn Briers

Is een doorgewinterde lesgever. Studeerde de ideale combi sociaal cultureel werk en de formation pédagogique. Was acrobaat bij drie man en een paardenkop. Is het meest trots op zijn afkomst van ons allemaal, Maasmechelen, de zuurstof van Vlaanderen.

Thomas ‘Key’ Decaesstecker

Geeft acroles bij Circusplaneet. Is daarnaast ook artiest bij Orkest Bazar en Be Flat. Iedereen noemt hem Key. Kwam op Circusplaneet terecht als Parkourman. Trok toen bijna al zijn kleren uit (om te trainen uiteraard) en vond hier het perfecte lief. Kan ongetwijfeld de meeste salto’s springen na elkaar.

Community Tom

Tom Lazou

Is jarenlang voorzitter van de Raad van Bestuur geweest van Circusplaneet. Zit er niet mee in om zich af en toe te verkleden. Is coördinator van een wijkgezondheidscentrum. Deed samen met zijn zoon en dochter mee met het Vers Talent project Plan B. Kent als West-Vlaming ongetwijfeld de meeste barmannen in Gent.

Warre Marquebreuck

Volgt al circus vanaf de kleurterklas, al was dat toen nog samen met papa. Zat samen met diezelfde papa in productiegroepen ‘PiRaMiD’ en de plankengroep. Doet voornamelijk acrobatie. Is ongetwijfeld de beste danser van ons allemaal.

Wibbe Pompe

Is wijkcoördinator in Nieuw Gent. Is trotse papa van Oscar en Milo. Beschikt over een permanent enthousiasme, zoals de meeste Hollanders. Heeft ongetwijfeld het meest Bircussen na elkaar gedronken van ons allemaal.