Community

Angelique

Angélique Mbuyi

Werkt als vrijwilliger in onze foyer. Kwam bij Circusplaneet terecht via haar zoon Erik, die ook deel is van ons vrijwilligersteam. Heeft ongetwijfeld de aanstekelijkste lach van ons allemaal!

Community Anne

Anne Ceulebrouck

Volgde luchtacroles bij de volwassenen en bleek plotsklaps over hele goeie lesgeverskwaliteiten te beschikken (naast nog een heleboel andere kwaliteiten uiteraard). Geeft luchtacro aan jongeren en volwassenen. Is ongetwijfeld al het vaakst verhuisd van ons allemaal.

Aurelia Brailowsky

Geeft de specialisatielessen acro voor gevorderden en doet dat goed. Heeft de Mexicaanse en Franse nationaliteit. Is een ervaren bascule- en banquinespringster en speelde lange tijd bij Hopla Circus. Is ongetwijfeld de beste vrouwelijke DJ van ons allemaal.

Community Birte Feys

Birte Feys

Is assistent lesgever bij Circusplaneet. Kreeg het circusvirus te pakken tijdens haar circuslessen in Torhout. Is ongetwijfeld het beste in vreemd in de zetel zitten van ons allemaal.

Ciska L'Ecluse

Ciska L’Ecluse

Volgt al jaren luchtacrobatie bij Circusplaneet en geeft les aan beginnende luchtacrobaten. Studeerde beeldhouwkunst en kwam bij Circusplaneet terecht via een model in de vormstudie. Is ongetwijfeld de grootste dagdromer van ons allemaal.

Conchita Belaey

Is lid van de Raad van Bestuur. Is via wederhelft en dochter door de circusmicrobe besmet geraakt. Werkt in het onderwijs en vecht voor meer circus in het onderwijs. Vertoeft graag op Malem. Heeft ongetwijfeld al het meest hoelahoepreeksen gevolgd bij Circusplaneet en plant deze unieke eigenschap in ere te houden tot aan haar pensioen.

Danny van Veirdegem

Danny van Veirdegem

Werkt als vrijwilliger in onze foyer en voelt zich daar als een vis in het water. Altijd goed gezind en altijd open voor een babbel. Is vaak te vinden in de fitness. Vertelt ongetwijfeld de meeste mopjes per minuut van ons allemaal.

David

David Meeus

Is vrijwilliger bij Circusplaneet, geeft multicircus en is ook gastheer van de maandagse community training. Luchtacro, en dan vooral trapeze, is zijn dada samen met lenigheid en handbalans.

Eline Vyncke

Is artistiek leidster van verschillende evenementen van Circusplaneet. Is multi-inzetbaar, maar het liefste van al gaat ze als Kelly door het leven. Steekt behalve mensen ook wel eens gewichten in de lucht. Is ongetwijfeld de lenigste van ons allemaal.

Els Van de Putte

Is een enthousiaste vrijwilligster op al onze evenementen. Is trotse mama van acrobaten Lars en Sam. Is getrouwd met Kris, ook al een acrobaat. Weet ongetwijfeld het meest over de natuur van ons allemaal.

Erik Van Assche

Erik Van Assche

Werkt als vrijwilliger in onze foyer. Is een goede zwemmer en houdt van reizen. Organiseert ook graag reizen. Weet ongetwijfeld het meest over wijsgerige antropologie van ons allemaal.

Eva Kahan

Ondertussen beter bekend als Frida. Is de meest correcte stafmedewerker administratie die Circusplaneet al ooit gehad heeft. Is mama van de meest gefotografeerde tweeling van Circusplaneet. Vond haar wederhelft in Circusplaneet. Is ongetwijfeld de meest radicale van ons allemaal.

Eve Zeghers

Is er altijd bij als er moet geholpen worden. Is een straffe, grappige en toffe circusmadam die alles kan. Is ongetwijfeld de beste vrouwelijke stagemanager van ons allemaal!

Evelien Kerckhof

Geeft en volgt luchtacroles op Circusplaneet. Is kinesiste, wat in circus wel eens van pas kan komen. Vond haar lief op Circusplaneet. Is ongelooflijk goed als barvrouw. Heeft ongetwijfeld de mooiste krullen van ons allemaal (sorry Ferre en Renaud).

Fanny Gevaert

Fanny Gevaert

Is hoofdlesgeefster luchtacrobatie. Geeft doek, trapeze en af en toe mast, haar grote liefde. Heeft een passie voor sociaal circus. Geeft vrouwencircus in de wijk Nieuw Gent. Gaat ongetwijfeld het hardst los op de dansvloer van ons allemaal.

ferre

Ferre Rebry

Begon als klein manneke bij Circusplaneet. Was lid van de Raad van Bestuur. Is een heel straffe jongleur die ook nog eens op zijn handen kan staan. Vond zijn lief op Circusplaneet (ze heeft ook krulletjes). Heeft ongetwijfeld de droogste humor van ons allemaal.

Finke Roger

Geeft workshops en luchtacrolessen. Kan zelf heel goed doek en touw. Zit regelmatig ook eens op een groot boerenpaard. Is ongetwijfeld de sterkste luchtacrobate van ons allemaal.

Finn Van Houtte

Doet al circus van in de kleuterklas, al was dat toen nog samen met papa. Is gespecialiseerd in grondacro en zat in héél veel circusplaneetproducties: ‘Stroef,’ ‘Dust’, ‘Transit’, ‘Rampage’… Geeft acro- en multilessen. Heeft ongetwijfeld het meeste familieleden met krullen van ons allemaal.

Greet De Weerdt

Zorgt voor orde in de chaos van de bureau als administratief medewerker. Kan ook overweg met computers en is getrouwd met een echte IT’er. Heeft twee kinderen die circus doen én het ondertussen ook goed kunnen uitleggen. Kan ongetwijfeld de lekkerste taarten bakken van ons allemaal!

Honore Bonnet

Is de klusjesman van Circusplaneet. Woont in Malem en woont daar graag. Doet graag met iedereen een babbelke. ‘Het ga nie, het besta nie’ is zijn favoriete leuze. Weet ongetwijfeld het meest over Egypte van ons allemaal.

Jakob Rosseel

Is lid van de Raad van Bestuur. Is freelance-cameraman en geeft af en toe nog eens een circusworkshop. Is goed in alles waar je evenwicht voor nodig hebt. Denkt dat een snor in de mode is. Kan ongetwijfeld het beste eenwielerbasketten van ons allemaal.

Jarno Vanthuyne

Was een vaste lesgever op Circusplaneet. Nu een top vervanger in alle disciplines. Staat zelf ook op het podium. Schoolde zich in recordtempo om tot all-round circus man. Was in een vorig leven bokser. Traint ongetwijfeld het meest van ons allemaal!

Jasper D’Hondt

Is artistiek leider van verschillende evenementen van Circusplaneet. Studeerde aan ESAC. Is basculespringer, banquine gooier en barrusse drager. Speelde voor Circus Monti en Cirque du Soleil en heeft nu zijn eigen compagnie 15Feet6. Heeft ongetwijfeld het meest afgetrainde lichaam van ons allemaal.

Jolien De Decker

Geeft luchtacrolessen. Is afgestudeerd als bio-ingenieur. Leerde haar luchtacroskills in het warme Argentinië. Kwam als student bij Circusplaneet terecht en viel daar als een blok voor een gespierde parkourman. Is ongetwijfeld de beste multitasker van ons allemaal.

Joran De Decker

Geeft multicircus en doet ook zelf graag circus. Werd besmet met het circusvirus tijdens een show van Circusplaneet op de Gentse Feesten. Als hij niet aan het jongleren is, zit hij vast en zeker op zijn eenwieler. Kan ongetwijfeld het hoogst springen op één wiel van ons allemaal.

Juan Dauwe Belpaire

Geeft heel wat multicircus en acrolessen. Volgde heel vroeger ook al eens les op Circusplaneet. Is één van de sterkhouders van de community training. Zijn bijnaam is Don Juan, al weet hij dat zelf misschien nog niet. Kan ongetwijfeld het best met de heupen schudden van ons allemaal.

Julian Cottenie

Is foyermedewerker en lesgever bij Circusplaneet. Is wijkcoördinator van de Watersportbaan. Is ex-pirelli’er, de topproductiegroep van Circusplaneet. Kan goed overweg met diabolo’s en ander jongleermateriaal. Kan gebarentaal ‘spreken’. Heeft ongetwijfeld het grootste warhoofd van ons allemaal en komt er nog mee weg ook.

Community Karen

Karen Decoster

Is onze inhoudelijke coördinator. Is afgestudeerd als orthopedagoge en schreef haar thesis over circus. Heeft in Laos en nog heel veel andere landen gezeten. Heeft zelf ondertussen al heel wat circustechnieken onder de knie. Begon bij Circusplaneet als stagiaire. Drinkt ongetwijfeld het meest kritisch thee van ons allemaal.

Community Karlien

Karlien De Savoye

Geeft luchtacrolessen. Is danseres en yogi. Heeft veel lichaamsbesef, is rustig en werkt graag beeldend. Studeerde taal- en letterkunde en is mama van een zoontje. Is het best in zwanger luchtacrobatie uitvoeren.

Karolien Verelst

Is lid van het team en is daar één van de sterkhouders van het buurtcircus. Is foyerverantwoordelijke, samen met Julian. Is goed in circus voor de kleinsten. Lust heel graag chocolade. Kent ongetwijfeld het meest van wijn van ons allemaal.

Katrien Certyn

Katrien Certyn

Geeft kind-oudercircus. Is ons zonnetje in huis. Staat altijd klaar om de handen uit de mouwen te steken op onze evenementen. Weet ongetwijfeld het meest over zwart-wit films van ons allemaal.

Kris Hostens

Circuspapa en vrijwilliger in hart en nieren. Volgde heel wat acrolessen. Heeft twee acrobatische zonen en een enthousiaste vrouw. Is onze vaste stagemanager op alle optredens. Kan ongetwijfeld het best toiletten installeren van ons allemaal.

Community Lowie

Lowie Bouckenooghe

Komt uit een ENORME circusfamilie. Leert nu zelf aan kinderen hoe fijn jongleren en éénwieler is. Zat in tal van prodcutiegroepen, waaronder Stroef, PiRaMiD en de plankengroep. Is fan van éénwielerbasket. Fietste samen met Niels van Gent naar Aken… op een éénwieler!

Matthias Vermael

Is jarenlang zakelijk coördinator geweest bij Circusplaneet. Doet nu iets heel constructiefs met duurzame mobiliteit. Vond zijn wederhelft in Circusplaneet. Bevindt zich af en toe al in zijn midlifecrisis. Had ongetwijfeld het meest gewicht in de schaal van ons allemaal.

Community Heike

Meike van der Hoek

Geeft multicircus. Volgt zelf ook multicircus. Is Nederlandse, heeft in Afrika gewoond en is dol op haken en bakken. Is ongetwijfeld het beste in handwerk van ons allemaal.

Natalie Glas

Begeleidde het Circusplaneet huisorkest. Is professioneel altvioliste. Kan ook wel iets van circus en geeft al eens een kamp of een workshop. Kwam via haar wederhelft op Circusplaneet terecht. Kan ongetwijfeld het best pralines maken van ons allemaal.

Nele Callebaut

Geeft multicircus, luchtacro en hoelahoep lessen. Is ook wel bekend als Nila Hoop. Is een Woesher in hart en nieren met een groot hart voor Circusplaneet. Heeft ongetwijfeld het grootste hart van ons allemaal.

Volwassenen eenwieler

Niels Verhamme

Komt uit een echte circusplaneetfamilie: alle gezinsleden volgen of volgden hier les. Schitterde op het podium in tal van producties: ‘PiRaMiD’, ‘plan B’ en de Plankengroep. Luchtacro, jongleren en éénwieleren zijn zijn ding. Heeft ongetwijfeld de nauwste banden met Aalst carnaval van ons allemaal. (En ja, er zijn daar foto’s van!)

Pia Vandeputte

Geeft workshops en kampen op Circusplaneet. Kan zelf heel wat figuren in het doek. Speelde mee in de productie Loki. Kan heel goed taarten bakken en opeten. Heeft ongetwijfeld de langste benen van ons allemaal (wat wel eens van pas komt in een doek).

Renaud Onderdonck

Is lid van het Circusplaneet team en zorgt daar voor de chaos. Geeft heel wat circuslessen en zorgt daarnaast ook voor het materiaal en de veiligheid. Kan concurreren met Evelien als het over veel krullend hoofdhaar gaat. Is ongetwijfeld de meest speelse van ons allemaal.

Rik

Rik Creve

Werkt als vrijwilliger in onze foyer. Is een warme mens en straalt dat ook uit. Kwam bij Circusplaneet terecht via zijn oudste dochter. Is vader van drie kinderen en heeft drie kleinzonen. Kan ongetwijfeld het beste tekenen van ons allemaal.

RUDE VANWALLE

Rude Vanwalle

Is hoofdlesgever multicircus en API (aanspreekpunt integriteit). Ze houdt van nieuwe uitdagingen en vindt het leuk om dingen te organiseren en doet dat goed. Kan ongetwijfeld de vieste gezichten trekken voor de camera van ons allemaal.

Sarah Vanheuverzwijn

Fotografeert regelmatig voor Circusplaneet en doet dat goed. Transformeert graag mensen tot dieren of andere wezens als Maki’Art. Is ondertussen vaste grimeuse voor Circusplaneet. Hangt graag in trapezes en doeken. Is ongetwijfeld de meest georganiseerde van ons allemaal, volgens haarzelf soms te.

Lesgever seppe

Seppe Van Campe

Zag ooit een optreden van circusplaneet op de Gentse feesten en wist meteen wat zijn hobby zou zijn voor de volgende jaren. Is het levende bewijs dat je geen superlenig popje moet zijn om een goeie luchtacrobaat te worden. Leert nu ook jonge kinderen circussen. Is ongetwijfeld de langste van ons allemaal.

Silke Bosch

Studeert orthopedagogie en deed haar stage bij Circusplaneet. Geef multicircus en is ook nog eens multi-inzetbaar. Kan ongetwijfeld het beste pannenkoeken bakken van ons allemaal!

Sim Degrande

Is lid van onze Raad van Bestuur. Is momenteel nog bang aan het afwachten wat onze collega Karen allemaal over hem gaat schrijven.

Stijn Briers

Is een doorgewinterde lesgever. Studeerde de ideale combi sociaal cultureel werk en de formation pédagogique. Was acrobaat bij drie man en een paardenkop. Is het meest trots op zijn afkomst van ons allemaal, Maasmechelen, de zuurstof van Vlaanderen.

Wibbe Pompe

Is wijkcoördinator in Nieuw Gent. Is trotse papa van Oscar en Milo. Beschikt over een permanent enthousiasme, zoals de meeste Hollanders. Is ongetwijfeld het beste in liedjes zingen met kleuters van ons allemaal.