Community

Community Anne

Anne Ceulebrouck

Volgde luchtacroles bij de volwassenen en bleek plotsklaps over hele goeie lesgeverskwaliteiten te beschikken (naast nog een heleboel andere kwaliteiten uiteraard). Geeft luchtacro aan jongeren. Verving in één keer de rol van maar liefst 20 ouders in de les circomotoriek, vanwege corona. Is ongetwijfeld al het vaakst verhuisd van ons allemaal.

Annelies Vanderschaeve

Is een hele fijne luchtacrobate. Is een hele lieve kleuterjuf. Straalt ongelooflijk veel rust en kalmte uit. Combineert al deze talenten tijdens onze zomer kleuterkampen. Kan het beste snotneuzen/chocomonden/billen afkuisen van ons allemaal!

Arnaud Vandermeiren

Is lid van de algemene vergadering van Circusplaneet. Volgde lang les bij Circusplaneet en was lid van de Pirelli’s. Was Vers Talent van Circusplaneet als Clown Amadeo. Heeft nog veel andere voorstellingen en animaties met C&T productions. Is ongetwijfeld de meest volhardende van ons allemaal.

Aurelia Brailowsky

Geeft de specialisatielessen acro voor gevorderden en doet dat goed. Heeft de Mexicaanse en Franse nationaliteit. Is een ervaren bascule- en banquinespringster en speelde lange tijd bij Hopla Circus. Is ongetwijfeld de beste vrouwelijke DJ van ons allemaal.

Bart Klinck

Gaat bij circusplaneet door het leven als Bart, de man die alles kan. Kreeg de circusmicrobe te pakken van zijn kinderen. Is bijna de sterkste onderman bij de acrobaten op dinsdag. Bouwde al menig decor van Circusplaneet. Is lid van de Algemene Vergadering van Circusplaneet. Is ongetwijfeld het handigst van ons allemaal.

Bert Vandenberghe

Is artiest en geeft heel goed luchtacroles en handenstandles. Zit al vaak eens in het buitenland om zijn circusskills bij te schaven. Eet graag blokjes kaas en boterhammen met choco en banaan. Heeft ongetwijfeld de mooiste handstandlijn van ons allemaal!

Community Birte Feys

Birte Feys

Is assistent lesgever bij Circusplaneet. Kreeg het circusvirus te pakken tijdens haar circuslessen in Torhout. Is ongetwijfeld het beste in vreemd in de zetel zitten van ons allemaal.

Charlotte Vandendriessche

Gaf workshops en trapezeles voor Circusplaneet. Volgde de formation pedagodique in Brussel. Is leerkracht lager onderwijs. Hangt, springt en vliegt door het leven. Is ongetwijfeld de kleinste van ons allemaal.

Christine Putman

Kuist bij Circusplaneet en doet dat goed. Heeft een kleindochter die les volgt bij Circusplaneet. Heeft schrik van ongedierte, wat af en toe voor problemen zorgt bij het kuisen. Zorgt op vrijdag voor verse koffie voor het hele team. Gebruikt ongetwijfeld het meeste javel van iedereen.

Conchita Belaey

Is lid van de Raad van Bestuur. Is via wederhelft en dochter door de circusmicrobe besmet geraakt. Werkt in het onderwijs en vecht voor meer circus in het onderwijs. Vertoeft graag op Malem. Heeft ongetwijfeld al het meest hoelahoepreeksen gevolgd bij Circusplaneet en plant deze unieke eigenschap in ere te houden tot aan haar pensioen.

Danny van Veirdegem

Danny van Veirdegem

Werkt als vrijwilliger in onze foyer en voelt zich daar als een vis in het water. Altijd goed gezind en altijd open voor een babbel. Als hij niet in de fitness zit, dan is hij op stap met zijn hond Skyler. Heeft ongetwijfeld de meest populaire hond op TikTok van ons allemaal.

David

David Meeus

Is vrijwilliger bij Circusplaneet, geeft multicircus en is ook gastheer van de maandagse community training. Luchtacro, en dan vooral trapeze, is zijn dada samen met lenigheid en handbalans.

Dries Vanwalle

Geeft af en toe workshops en animaties voor Circusplaneet. Zit de rest van de tijd bij onze Noorderburen in Codarts. Komt al eens met de hele familie naar Circusplaneet. Kan ook goed overweg met een pollepel, of dat in de keuken is, is een andere vraag. Is ongetwijfeld de liefste macho van ons allemaal.

Eline Vyncke

Maakte deel uit van het team van Circusplaneet. Is multi-inzetbaar, maar het liefste van al gaat ze als Kelly door het leven. Is een van de eerste leden van Circusplaneet. Steekt behalve mensen ook wel eens gewichten in de lucht. Is ongetwijfeld de lenigste van ons allemaal.

Ellen Demurie

Was vroeger lid van de Raad van Bestuur. Was een van de eerste leden van Circusplaneet. Deed ooit mee aan de kunstbende met een tango/eenwielernummer. Komt met haar oudste dochter naar de circomotoriekles. Kan ongetwijfeld het eleganst eenwieleren van ons allemaal.

Els Van de Putte

Is trotse mama van acrobaten Lars en Sam. Was vroeger lid van de Raad van Bestuur van Circusplaneet. Is getrouwd met Kris, ook al een acrobaat. Is een enthousiaste vrijwilligster op al onze evenementen. Snapt ongetwijfeld het meest van de ingewikkelde kassasystemen van Circusplaneet.

Erik Van Assche

Erik Van Assche

Werkt als vrijwilliger in onze foyer. Is een goede zwemmer en houdt van reizen. Organiseert ook graag reizen. Weet ongetwijfeld het meest over wijsgerige antropologie van ons allemaal.

Erwin Verhamme

Lid van de Algemene Vergadering. Papa van circusomnivoortjes Niels, Jana en Lars. Stevige base in de acro porter les op dinsdag. Was porteur bij PiRaMiD, zwierde met alles en iedereen bij de Plankengroep, en surfte op matrassen bij Plan B. Is ongetwijfeld de beste mannelijke schminker van Circusplaneet.

Eva Kahan

Ondertussen beter bekend als Frida. Is de meest correcte stafmedewerker administratie die Circusplaneet al ooit gehad heeft. Is mama van de meest gefotografeerde tweeling van Circusplaneet. Vond haar wederhelft in Circusplaneet. Is ongetwijfeld de meest radicale van ons allemaal.

Eve Zeghers

Is er altijd bij als er moet geholpen worden. Geeft circusles bij onze vrienden van Woesh en soms ook bij ons. Komt haar circustechnieken bijschaven in Circusplaneet. Is een straffe, grappige en toffe circusmadam die alles kan. Is ongetwijfeld de beste vrouwelijke stagemanager van ons allemaal!

Evelien Kerckhof

Geeft en volgt luchtacroles op Circusplaneet. Is lid van de algemene vergadering van Circusplaneet. Is kinesiste, wat in circus wel eens van pas kan komen. Vond haar lief op Circusplaneet. Is ongelooflijk goed als barvrouw van Circusplaneet. Heeft ongetwijfeld de mooiste krullen van ons allemaal (sorry Ferre en Renaud).

ferre

Ferre Rebry

Begon als klein manneke bij Circusplaneet. Is het jongste lid van de Raad van Bestuur. Is een heel straffe jongleur die ook nog eens op zijn handen kan staan. Vond zijn lief op Circusplaneet (ze heeft ook krulletjes). Heeft ongetwijfeld de droogste humor van ons allemaal.

Finke Roger

Geeft workshops en luchtacrolessen. Combineert lesgeven en studeren bijzonder goed. Kan zelf heel goed doek en touw. Zit regelmatig ook eens op een groot boerenpaard. Is ongetwijfeld de sterkste luchtacrobate van ons allemaal.

Finn Van Houtte

Doet al circus van in de kleuterklas, al was dat toen nog samen met papa. Is gespecialiseerd in grondacro en zat in héél veel circusplaneetproducties: ‘Stroef,’ ‘Dust’, ‘Transit’, ‘Rampage’… Volgt de BIC-opleiding van het circuscentrum. Geeft nu zelf circusles bij ons. Heeft ongetwijfeld het meeste familieleden met krullen van ons allemaal.

Fleur van Oyen

Fleur Van Oyen

Is gebeten door jeugdwerk, met de nadruk op toegankelijkheid, diversiteit en structureel werken met en voor kinderen en jongeren. Is gefascineerd door circus en theater. Ze is (nog) geen circusartiest, maar verkoopt wel graag show! Is sociaal agoog van opleiding en stafmedewerker bij Uit De Marge VZW. Bakt graag taart.

Francis Klinck

Geeft lessen en workshops op Circusplaneet. Is titelverdediger van Malem Koerse, de eenwielerkoers van Circusplaneet. Kan naast eenwieleren ook goed piramides bouwen en bordjes draaien. Kan ongetwijfeld het snelste eenwieleren van ons allemaal (sorry Matthias).

Frank De Jonckheere

Is lid van de Algemene vergadering. Is één van de stichters van Circusplaneet. Is nog steeds een goeie jongleur. Is ongetwijfeld al het langst bij Circusplaneet.

Geert Roels

Gaat bij Circusplaneet door het leven als ‘Geert, de man waar je altijd op rekenen kan’. Is één van de sterkste porteurs. Heeft vier kinderen, die ooit allemaal les volgden bij Circusplaneet. Maakt ongelooflijk straffe foto’s van circusoptredens. Kan ongetwijfeld de beste soep maken van ons allemaal.

Greet De Weerdt

Zorgt voor orde in de chaos van de bureau als administratief medewerker. Kan ook overweg met computers en is getrouwd met een echte IT’er. Heeft twee kinderen die circus doen én het ondertussen ook goed kunnen uitleggen. Kan ongetwijfeld de lekkerste taarten bakken van ons allemaal!

Hanne Pletinck

Volgt de luchtacrolessen op Circusplaneet en kan dat goed. Is psychologe en doet dat goed. Vond haar lief op Circusplaneet (ons datingbureau draait op volle toeren). Is onze sympathiekste barvrouw op al onze evenementen. Kan ongetwijfeld het beste klarinet spelen van ons allemaal.

Hans Vanwynsberghe

Is jongleur en geeft af en toe circusworkshops. Is lid van de algemene vergadering van Circusplaneet. Doet ook slap touw en ladder. Weet ontzettend veel over bomen, kernenergie en genetische manipulatie. Woonde in een kasteel en nu in een oude textielfabriek. Heeft ongetwijfeld al het meest opgetreden op Funky Friday van ons allemaal.

Hazel Lam

Geeft heel wat luchtacrolessen op Circusplaneet. Deed ook mee aan Vers Talent. Is zowel Chinees als Brits. Staat soms blind op een podium. Spreekt ongetwijfeld het beste Engels van ons allemaal, samen met Vicki.

Hilde Willems

Is een van onze vrouwelijke sterkhouders van Circusplaneet. Is er altijd bij als we hulp nodig hebben omdat ze praktisch alles kan. Is mama van het grootste circusgezin van Circusplaneet. Volgt al enkele jaren de multiles voor volwassenen. Is ongetwijfeld het best georganiseerd van ons allemaal.

Honore Bonnet

Was de klusjesman van Circusplaneet. Woont in Malem en woont daar graag. Doet graag met iedereen een babbelke. ‘Het ga nie, het besta nie’ is zijn favoriete leuze. Weet ongetwijfeld het meest over Egypte van ons allemaal.

Jakob Rosseel

Is lid van de Raad van Bestuur. Is freelance-cameraman en geeft af en toe nog eens een circusworkshop. Is goed in alles waar je evenwicht voor nodig hebt. Denkt dat een snor in de mode is. Kan ongetwijfeld het beste eenwielerbasketten van ons allemaal.

Jarno Vanthuyne

Was een vaste lesgever op Circusplaneet. Nu een top vervanger in alle disciplines. Staat zelf ook op het podium. Schoolde zich in recordtempo om tot all-round circus man. Was in een vorig leven bokser. Traint ongetwijfeld het meest van ons allemaal!

Jasmijn

Jasmijn Roekaerts

Is communicatiemedewerker bij circusplaneet en geeft acrolessen. Bracht haar jeugd door in de turnzaal, en zette die passie verder als turncoach. Is interieurarchitect, maar koos niet voor een carrière in de architectuur. Leefde als digital nomad, maar sinds ze terug in Gent is, houdt ze ongetwijfeld het meest van België van ons allemaal.

Jasper D’Hondt

Was ooit lid van de Raad van Bestuur van Circusplaneet. Studeerde aan ESAC. Is basculespringer, banquine gooier en barrusse drager, een compleet acrobaat dus. Speelde voor Circus Monti en Cirque du Soleil en heeft nu zijn eigen compagnie 15Feet6. Heeft ongetwijfeld het meest afgetrainde lichaam van ons allemaal.

Jenny van Renterghem

Is expert in medische beeldvorming. Is de mama van Dries en Rude. Is de vrouw van de fantastische Peter. Wordt nogal opvallend veel in vreemde outfits en situaties gefotografeerd. Speelt ongetwijfeld het best accordeon van ons allemaal.

Jolien De Decker

Is één van de hoofdlesgevers bij Circusplaneet en geeft luchtacrolessen. Is afgestudeerd als bio-ingenieur. Leerde haar luchtacroskills in het warme Argentinië. Kwam als student bij Circusplaneet terecht en viel daar als een blok voor een gespierde parkourman. Is ongetwijfeld de beste multitasker van ons allemaal.

Jolien Dhaenens

Is lid van de Algemene vergadering. Is acrobate op rust. Is één van onze vaste kassa en bar vrijwilligers. Is al eens graag met een naaimachine bezig. Geeft les aan toekomstige kleuterleraren. Vond haar lief bij Circusplaneet.

Juan Dauwe Belpaire

Geeft heel wat multicircus en acrolessen. Volgde heel vroeger ook al eens les op Circusplaneet. Is één van de sterkhouders van de community training. Zijn bijnaam is Don Juan, al weet hij dat zelf misschien nog niet. Kan ongetwijfeld het best met de heupen schudden van ons allemaal.

Julian Cottenie

Is foyermedewerker en lesgever bij Circusplaneet. Is wijkcoördinator van de Watersportbaan. Is ex-pirelli’er, de topproductiegroep van Circusplaneet. Kan goed overweg met diabolo’s en ander jongleermateriaal. Kan gebarentaal ‘spreken’. Heeft ongetwijfeld het grootste warhoofd van ons allemaal en komt er nog mee weg ook.

Julie Descamps

Is lid van de algemene vergadering. Werkte ooit voor Circusplaneet en zorgde daar voor wat humor en organisatie. Probeerde ooit een diabolo draaiende te houden maar zag daar de humor niet van in. Heeft ongetwijfeld het meeste humor van ons allemaal.

Community Karen

Karen Decoster

Is onze pedagogische coördinator. Is afgestudeerd als orthopedagoge en schreef haar thesis over circus. Heeft in Laos en nog heel veel andere landen gezeten. Heeft zelf ondertussen al heel wat circustechnieken onder de knie. Begon bij Circusplaneet als stagiaire. Drinkt ongetwijfeld het meest kritisch thee van ons allemaal.

Karine De Smet

Is lid van de algemene vergadering van Circusplaneet. Is heel actief op de sociale media en liket al onze posts minstens één keer. Is kinesiste en neemt heel wat circusartiesten onder handen. Is wereldberoemd als madame Zarah. Heeft ongetwijfeld de langste arm van ons allemaal (wat handig is als kinesiste).

Community Karlien

Karlien De Savoye

Geeft luchtacrolessen. Is danseres en yogi. Heeft veel lichaamsbesef, is rustig en werkt graag beeldend. Studeerde taal- en letterkunde en is mama van een zoontje. Is het best in zwanger luchtacrobatie uitvoeren.

Karolien Verelst

Is lid van het team en is daar één van de sterkhouders van het buurtcircus. Is foyermedewerker. Is goed in circus voor de kleinsten. Lust heel graag chocolade. Lust ook heel graag wijn en kent er ook nog eens heel veel van. Wandelt ongetwijfeld het liefst van ons allemaal in het bos met haar denkbeeldige hond.

Katrien Certyn

Katrien Certyn

Is stagiaire op Circusplaneet, na 7 jaar te hebben gewerkt als postbode. Studeert orthopedagogie. Van kleuterkampen en multilessen voor zestigplussers tot afwassen en entertainen op evenementen, ze doet het allemaal! Weet ongetwijfeld het meest over zwart-wit films van ons allemaal.

Kris Hostens

Circuspapa en vrijwilliger in hart en nieren. Volgde heel wat acrolessen. Heeft twee acrobatische zonen en een enthousiaste vrouw. Is onze vaste stagemanager op alle optredens. Kan ongetwijfeld het best toiletten installeren van ons allemaal.

Kristel Mareels

Is lid van de Algemene Vergadering. Vulde onze kostuumruimte met heel wat kostuums. Is mama van Circusplaneters Emma en Francis. Is getrouwd met een handige Jos. Kan ongetwijfeld het best naaien van ons allemaal.

Lena De Vleeschauwer

Geeft workshops op Circusplaneet. Is een ervaren luchtacrobate en speelde mee in de productie Loki. Is deel van de toekomst van Circusplaneet. Kwam op Circusplaneet terecht via een verjaardagsfeestje van een vriendin. Kan ongetwijfeld het mooist Spaans van ons allemaal (incl. Spaanse roots).

Lennert Arnauw

Gaf luchtacroles bij Circusplaneet en is nu inzetbaar als vervanger. Traint zichzelf te pletter op trapeze en aerial hoop. Studeert podologie aan de Artevelde Hogeschool. Mag je altijd wakker maken voor een stuk pizza. Is ongetwijfeld de lenigste van ons allemaal.

Community Lowie

Lowie Bouckenooghe

Komt uit een ENORME circusfamilie. Leert nu zelf aan kinderen hoe fijn jongleren en éénwieler is. Zat in tal van prodcutiegroepen, waaronder Stroef, PiRaMiD en de plankengroep. Is fan van éénwielerbasket. Fietste samen met Niels van Gent naar Aken… op een éénwieler!

Maarten Verhelst

Had een blitzcarrière binnen de circusplaneetcommunicatie. Werkte 12 jaar lang voor Circuscentrum en volgde daar onder meer Circusmagazine op. Heeft drie zalige kinderen en een dito vrouw. Is beginnend zelfstandige in bijberoep (houtwerk). Kan ongetwijfeld het beste schrijven van ons allemaal.

Margot Jansens

Komt al heel lang naar Circusplaneet en geeft af en toe workshops. Studeerde podiumtechnieken aan het Rits. Studeert momenteel aan DOCH (Zweden), een wereldberoemde circushogeschool. Komt als eerste toe als er gewerkt moet worden en is als laatste weer weg. Is ongetwijfeld het meest rechtuit van ons allemaal.

miramiro_transit

Matheus Van Mol

Doet al heel lang circus en is gespecialiseerd in acrobatie. Als je hem niet op zijn skatebord vindt, draait hij ongetwijfeld ergens salto’s in de lucht. Hij deed beide in de productie ‘Transit’. Helpt nu jongere kinderen op circusplaneet om even hoog te vliegen en even knap te draaien als hijzelf. Vormt de helft van het olijke duo ‘Swar en Matheus’

Matthias Vermael

Is jarenlang zakelijk coördinator geweest bij Circusplaneet. Doet nu iets heel constructiefs met duurzame mobiliteit. Vond zijn wederhelft in Circusplaneet. Bevindt zich af en toe al in zijn midlifecrisis. Had ongetwijfeld het meest gewicht in de schaal van ons allemaal (sinds hij intensief koerst: vooral figuurlijk).

Community Heike

Meike van der Hoek

Ze geeft multicircus aan het 1ste, 2de en 3de leerjaar als stagiair. Volgt zelf ook al twee jaar multicircus bij Circusplaneet. Ze is Nederlandse, heeft in Afrika gewoond en is dol op haken en bakken. Is ongetwijfeld het beste in handwerk van ons allemaal.

Michiel Coine

Geeft af en toe multilessen bij Circusplaneet. Geeft ook les bij onze vrienden van Woesh. Is een echte West-Vlaming die veel in Gent zit. Gaat ook wel als Rudi door het leven en heeft een voorstelling. Kan ongetwijfeld het best ‘shit’ oplossen van ons allemaal.

Michiel Meul

Zorgde voor een boost in de 18+ les acro porter als lesgever. Was vroeger lid van de raad van bestuur. Zorgde voor een make-over van onze foyer, inclusief zelf ontworpen tafels en bar. Is succesvol afgestudeerd als burgerlijk ingenieur architect. Is stiekem een grote fan van musicals. Is ongetwijfeld de ijverigste van ons allemaal.

Mieke De Sutter

Is ex-medewerker communicatie en vrijwilligers bij Circusplaneet. Reist liefst van al de wereld rond met haar man en 3 kinderen. Heeft de ambitie om ooit nog eens terug op een trampoline te springen. Kan ongetwijfeld het snelst met een bomvolle bakfiets rondrijden.

Natalie Glas

Begeleidde het Circusplaneet huisorkest. Is professioneel altvioliste. Kan ook wel iets van circus en geeft al eens een kamp of een workshop. Kwam via haar wederhelft op Circusplaneet terecht. Kan ongetwijfeld het best pralines maken van ons allemaal.

Nate Vercammen

Geeft luchtacro aan kersverse luchtacrobaten. Heeft zelf al heel wat luchtacro ervaring en deed mee in Loki. Kreeg de circusmicrobe te pakken via haar heel plezante nonkel. Als ze niet in Circusplaneet is geeft ze leiding in de KSA. Kan ongetwijfeld het kwaadste kijken (op scène) van ons allemaal zonder echt kwaad te zijn.

Nele Callebaut

Geeft multicircus, luchtacro en hoelahoep lessen. Is ook wel bekend als Nila Hoop. Is een Woesher in hart en nieren met een groot hart voor Circusplaneet. Heeft ongetwijfeld het grootste hart van ons allemaal.

Volwassenen eenwieler

Niels Verhamme

Komt uit een echte circusplaneetfamilie: alle gezinsleden volgen of volgden hier les. Schitterde op het podium in tal van producties: ‘PiRaMiD’, ‘plan B’ en de Plankengroep. Luchtacro, jongleren en éénwieleren zijn zijn ding. Heeft ongetwijfeld de nauwste banden met Aalst carnaval van ons allemaal. (En ja, er zijn daar foto’s van!)

Omid Malik Khel

Geeft al twee jaar mee circusles in Nieuw Gent. Woonde tot kort daarvoor nog in Afghanistan. Leert de kinderen jongleren, acrobatie en parkour en de kinderen leerden hem vlekkeloos Nederlands spreken. Is ongetwijfeld beste cricketspeler van ons allemaal (waarschijnlijk ook wel de enige).

Peter Vanwalle

Was jarenlang voorzitter van de raad van bestuur. Is papa van Rude en Dries. Is de man van de fantastische Jenny. Heeft de ambitie om ooit op een eenwieler te rijden. Kan ongetwijfeld het best van ons allemaal circustentpiketten kloppen.

Philip Marquebreuck

Gaat bij Circusplaneet door het leven als ‘Philip, de man die alles regelen kan’. Is circuspapa in hart en nieren. Volgt zelf ook acroporter les. Staat om 5u op om een heerlijke maaltijd te koken voor hongerige circuskinderen. Werkt overdag in de Senaat. Is ongetwijfeld de beste Belgische kok van ons allemaal.

Pia Vandeputte

Geeft luchtacrolessen op Circusplaneet. Kan zelf heel wat figuren in het doek. Speelde mee in de productie Loki. Kan heel goed taarten bakken en opeten. Heeft ongetwijfeld de langste benen van ons allemaal (wat wel eens van pas komt in een doek).

Renaud Onderdonck

Is lid van het Circusplaneet team en zorgt daar voor de chaos. Zorgt daarnaast ook voor het materiaal, wagenpark en de veiligheid. Geeft circusles in Merelbeke en Gent. Kan concurreren met Evelien als het over veel krullend hoofdhaar gaat. Is ongetwijfeld de meest speelse van ons allemaal.

Rude Vanwalle

Is hoofdlesgever multicircus en API (aanspreekpunt integriteit). Ze houdt van nieuwe uitdagingen en vindt het leuk om dingen te organiseren en doet dat goed. Kan ongetwijfeld de vieste gezichten trekken voor de camera van ons allemaal.

Rune

Rune Vercammen

Doet al bijna tien jaar circus en kan niet kiezen. Doet daarom alle circustechnieken… er is ook zoveel! Leert nu jonge circusplaneters de kneepjes van het vak. Heeft allemaal zussen en broers met even mooie, vier-letterige namen als hijzelf. Is ongetwijfeld de meest correcte en beleefde jongere die hier rondloopt!

Sarah Vanheuverzwijn

Fotografeert regelmatig voor Circusplaneet en doet dat goed. Transformeert graag mensen tot dieren of andere wezens als Maki’Art. Is ondertussen vaste grimeuse voor Circusplaneet. Hangt graag in trapezes en doeken. Is ongetwijfeld de meest georganiseerde van ons allemaal, volgens haarzelf soms te.

Lesgever seppe

Seppe Van Campe

Zag ooit een optreden van circusplaneet op de Gentse feesten en wist meteen wat zijn hobby zou zijn voor de volgende jaren. Is het levende bewijs dat je geen superlenig popje moet zijn om een goeie luchtacrobaat te worden. Leert nu ook jonge kinderen circussen. Is ongetwijfeld de langste van ons allemaal.

Sim Degrande

Is lid van onze Raad van Bestuur. Is momenteel nog bang aan het afwachten wat onze collega Karen allemaal over hem gaat schrijven.

Steven Desanghere

Is lid van de algemene vergadering van Circuplaneet. Is er van overtuigd dat circus altijd sociaal is. Is de auteur van de publicatie Kijk naar mij. Vult enkele pagina’s in de geschiedenisboeken van Circusplaneet. Blijft er rotsvast in geloven dat hij de wereld kan verbeteren. Is ongetwijfeld de grootste anarchist van ons allemaal.

Stijn Briers

Lid van het team en doorgewinterde lesgever. Studeerde de ideale combi sociaal cultureel werk en de formation pédagogique. Was acrobaat bij drie man en een paardenkop. Is het meest trots op zijn afkomst van ons allemaal, Maasmechelen, de zuurstof van Vlaanderen.

Thomas ‘Key’ Decaesstecker

Geeft acroles bij Circusplaneet. Is daarnaast ook artiest bij Orkest Bazar en Be Flat. Iedereen noemt hem Key. Kwam op Circusplaneet terecht als Parkourman. Trok toen bijna al zijn kleren uit (om te trainen uiteraard) en vond hier het perfecte lief. Kan ongetwijfeld de meeste salto’s springen na elkaar.

Community Tom

Tom Lazou

Is voorzitter van de Raad van Bestuur van Circusplaneet. Zit er niet mee in om zich af en toe te verkleden. Is coördinator van een wijkgezondheidscentrum. Deed samen met zijn zoon en dochter mee met het Vers Talent project Plan B. Kent als West-Vlaming ongetwijfeld de meeste barmannen in Gent.

Vicki Pompe

Gaf specialsatielessen luchtacro. Tourt rond in Europa samen met haar wederhelft met het acrobatieduo ‘Fullstop Acrobatic Theatre’. Studeerde aan de circushogeschool Circomedia in Bristol (UK). Is trotse mama van Oscar en Milo. Is een Britse die aardig goed Nederlands spreekt. Spreekt ongetwijfeld het beste Engels van ons allemaal.

Warre Marquebreuck

Volgt al circus vanaf de kleurterklas, al was dat toen nog samen met papa. Zat samen met diezelfde papa in productiegroepen ‘PiRaMiD’ en de plankengroep. Doet voornamelijk acrobatie. Staat nu elke zaterdag vroeg op om aan onze jonge circusplaneters les te geven. Is ongetwijfeld de beste danser van ons allemaal.

Wennie de Ruyck

Regisseerde in 2016 DUST en in 2017 Loki. Woont in de Brugse Poort en is vaak in Circusplaneet te vinden. Is naast regisseur ook circuspapa. Is naast regisseur ook acteur en creatieve duizendpoot. Heeft ongetwijfeld de zotste ideeën van ons allemaal.

Wibbe Pompe

Is wijkcoördinator in Nieuw Gent. Is de andere helft van het acrobatieduo ‘Fullstop Acrobatic Theatre’. Is trotse papa van Oscar en Milo. Beschikt over een permanent enthousiasme, zoals de meeste Hollanders. Heeft ongetwijfeld het meest Bircussen na elkaar gedronken van ons allemaal.

Wim Bouckenooghe

Was vroeger secretaris van de Raad van Bestuur. Is een onmisbare sterkhouder van Circusplaneet. Is ingenieur bij Belgacom. Heeft ervaring in het trekken van karren tijdens de parade van de Gentse Feesten. Heeft ongetwijfeld de meeste kinderen van ons allemaal!