Planeet Corona

Geen school, Circusplaneet is dicht, de verveling kan beginnen. Wat nu gedaan?

Geen zorgen, want wij hebben de ideale oplossing. Dagelijks zullen onze top-lesgevers jullie voorzien van de nodige trucs, spelletjes, creatieve opdrachten, stevige opwarmingsoefeningen en zoveel meer op ons gloednieuw YouTube kanaal!

Heb je geen jongleerballen? Niemand thuis om jou te helpen met jouw handenstand? Helemaal geen probleem. Kijk rond in jouw eigen huis-tuin-en keuken circusschool en wees creatief. Een appel als jongleerbal, een muur om jouw handenstand tegen te oefenen en noem maar op.

Heb je altijd al eens willen weten hoe het in de andere circuslessen eraan toe gaat? Wat je allemaal kan leren bij die andere lesgevers? Wel, dan is het nu de ideale moment om op ontdekkingstocht te gaan. Sommige dingen zullen misschien in het begin wat moeilijk zijn en dan zeg je – pft, ik kan dat niet. Maar wat zeggen wij dan altijd? Ik kan dat NOG niet! Blijven proberen is de boodschap, je hebt minstens 5 weken tijd 😉

Maar het stopt niet bij onze filmpjes. Want wij willen ook zien wat de resultaten bij jullie thuis zijn. Dus stuur ons jullie filmpje of foto door. Dat kan via Facebook, Instagram of mail. Gebruik de hashtag #planeetcorona en vermeld Circusplaneet zodat we jullie kunnen vinden. Repeteren, inspireren en amuseren is de boodschap.

Voila, Wij hebben er zin in, jullie hopelijk ook! Veel plezier!