Community circus

Naast onze wekelijkse lessen willen we met Circusplaneet een plek bieden waar we leren van elkaar, nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe technieken ontdekken of aanleren aan anderen,… Jong en oud, professionele artiesten en vers talent.

 

 

 

Community training op maandag in de Brugse Poort (18+)

Elke maandag openen we van 20.30u tot 23u de deuren van onze zaal op de Drongensesteenweg voor alle volwassenen die zelfstandig circus wil komen trainen.

Community training op vrijdag in de Brugse Poort ( 18+ én kinderen)

Elke vrijdag openen we om 17u de deuren van onze zaal op de Drongensesteenweg voor iedereen die zelfstandig circus wil komen trainen. Er zijn docenten aanwezig om je op weg te helpen, tips en tricks met je te delen en verder leer je vooral circus van elkaar!

Van 17u tot 19u is iedereen welkom maar ligt de nadruk vooral op de jongeren en kinderen vanaf het 1ste leerjaar (geboortejaar 2013)
Om 19u wordt de training afgesloten voor iedereen jonger dan 12 jaar (geboortejaar 2013 tem 2008). Jongeren ouder dan 12 jaar (vanaf geboortejaar 2007) met voldoende motivatie en concentratie kunnen nog even doortrainen tot 20.30u.
Vanaf 20.30u is de community training enkel voor 16+.

 

Community training op woensdag in Nieuw Gent (enkel kinderen)

Vanaf november is er ook community training in Nieuw Gent. Elke woensdagnamiddag kunnen alle kinderen van het eerste tem het zesde leerjaar terecht in de turnzaal van basisschool het Prisma om circus te trainen. Er is een docent aanwezig om je op weg te helpen, tips en tricks met je te delen en verder leer je vooral circus van elkaar!