Kostuumatelier zoekt enthousiastelingen

Een circusatelier zonder mooie kostuums? Dat is als een café zonder koffie.

We zoeken creatieve enthousiastelingen die zin hebben om mee te werken aan herstellingen van onze kostuums en met het maken en ontwerpen van nieuwe setjes. We hebben heel wat naaiwerk klaarliggen, stoffen te knippen en patronen te tekenen. Samen aan kostuums werken doen we natuurlijk altijd in een gezellige setting met een hapje en drankje.

De kostuums gebruiken we onder andere tijdens onze toonmomenten. Dit is hét moment waarop alle kinderen en jongeren van Circusplaneet hun strafste trucs aan het publiek tonen. De volgende editie is in mei 2023. Ook voor producties duiken we in onze kostuumcollectie om de mooiste outfits voor de artiesten te vinden.

Wil jij graag je steekje bijdragen? Kom dan naar onze infoavond!

Iedereen die (een beetje) overweg kan met een naaimachine, graag patronen tekent, wild wordt van stoffen op maat knippen, kennis heeft van kostuumontwerp… wees welgekomen!

Waar en wanneer?

Vrijdag 28 oktober van 19u30 tot 21u in onze circuskerk, Oud-Strijderlaan 1, 9000 Gent
☕🍰 De koffie, thee en taart zullen klaar staan. En Rude, onze kostuumverantwoordelijke, natuurlijk ook.

Tijdens deze infoavond luisteren we wat jij graag doet. Je krijgt van Rude een introductie over het reilen en zeilen van onze kostuumwerking. Diegenen die willen kunnen ook nog de korte rondleiding in ons atelier in de Drongensesteenweg meevolgen.

Meer info?

Mail al je vragen, bedenkingen, ideeën, dromen… naar rude@circusplaneet.be

📷 © Fien De Geyter