Foyer Circuskerk

Bijna een jaar nadat we onze gerenoveerde kerk in gebruik namen, gaat onze foyer eindelijk open, namelijk op zondag 12 september. Dat is dan ook ineens op open monumentendag, want onze Circuskerk blijft natuurlijk ook een monument. Zowel Circuskerk als foyer zijn die dag doorlopend open tussen 10u en 18u. Ideaal voor wie de opening van de kerk gemist heeft en het gebouw wil komen bewonderen, en nog beter voor wie zin heeft in een lekker kopje koffie.
Vanaf dan kan je bijna dagelijks in onze foyer terecht. Deze wordt het kloppend hart van onze Circuskerk en van Circusplaneet. Onze vaste uitvalsbasis om projecten op te zetten die onze buurt, onze stad en onze wereld leuker maken.
Iedereen is welkom in de foyer: voor koffie en thee, voor een babbel, met een idee!

Openingsuren

Maandag – 13u tot 17u
Dinsdag – 13u tot 17u
Woensdag – 13u tot 17u
Donderdag – 13u tot 17u
Vrijdag – 13u tot 21u
Zaterdag – 13u tot 17u

Wie zin heeft om op regelmatige (of zelfs niet-zo-regelmatige) basis mee te helpen in de foyer is uiterst welgekomen! Wij zoeken vrijwilligers die mee willen helpen om bezoekers te ontvangen, om hen te voorzien van koffie of thee en om van de foyer een warme, gezellige plek te maken waar iedereen zich welkom voelt. Interesse? Mail naar karolien@circusplaneet.be