Dit waren de toonmomenten

Tussen 20 en 27 maart 2022 draaide de circuskerk op volle toeren. Alle kinderen en jongeren die les volgen op Circusplaneet kregen de kans om op het podium het beste van zichzelf te geven. Voor sommige jonge artiesten was dit een eerste kennismaking met het podium, voor anderen een warm weerzien met een “echt” publiek na twee jaar corona-regime.

We zagen veel stralende gezichten, ook veel bibberende knieën, maar voelden steeds de ontzettend fijne ontlading achteraf. Op het podium staan vraagt voorbereiding, moed en durf. We hopen dan ook dat het voor onze jonge artiesten een positieve en onvergetelijke ervaring was!

Bedankt aan alle vrijwilligers, docenten, jonge artiesten, professionele artiesten en uiteraard aan het publiek. Jullie waren fantastisch!

Onze toonmomenten in het kort:

⛪️1 locatie
📅 7 dagen
💪10 shows
🤸‍♀️ 431 artiesten
🙌 1600+ toeschouwers

Wie er niet bij kon zijn of het moment nog eens wil herbeleven, kan hieronder door enkele sfeerbeelden bladeren. Het is slechts een greep uit de beelden die gemaakt werden, en we hebben ook nog niet alle beelden ontvangen. We zullen deze selectie nog aanvullen van zodra we meer foto’s ontvangen!