Vers talent

Vers talent is een traject voor niet-professionele circusartiesten, waarbij we artiesten vanaf 14 jaar – solo of in groep – begeleiden in hun creatieproces. De ondersteuning is voornamelijk artistiek, maar kan ook deels (circus)technisch zijn en loopt gedurende 1 jaar.

We lanceren wederom een open call voor deelnemers aan dit traject gedurende het schooljaar 2021-2022! Geïnteresseerd? Hier vind je de ‘spelregels’ en kan je het inschrijfformulier downloaden. Bezorg het terug aan jolien@circusplaneet.be vóór 31 oktober 2021!

Benieuwd naar de ‘vers talenters’ van 2020-2021? Neem een kijkje onderaan deze pagina. Sommige van onze artiesten uit vorige edities werden ondertussen (semi-)professionele circusartiesten, die je kan terugvinden bij ‘voorstellingen‘ op deze website.

 

Circusplaneet investeert in het realiseren van dromen van gemotiveerde en gepassioneerde jongeren en volwassenen. Ze worden ondersteund op pedagogisch, circustechnisch en artistiek vlak. We willen samen met gemotiveerde jongeren op ontdekkingstocht gaan, samen zoeken naar wie ze zijn en waar ze naartoe willen in hun leven. We willen jongeren kennis laten maken met de artistieke kant van circus, door hun eigen creativiteit te triggeren, door samen naar een circusvoorstelling te gaan kijken of door samen een creatie te maken en op te treden. Circus is niet alleen trainen en werken aan je techniek. Circus is creëren, tonen, presenteren, … Kortom, in de spotlights staan. Het educatieve luik gaat dan ook hand in hand met een sterke artistieke visie waarbij iedereen de kans krijgt zichzelf te tonen. – Beleidsplan 2021-2025

 

VERS TALENT LICHTING 2020-2021

“We willen samen met gemotiveerde jongeren en amateur artiesten op ontdekkingstocht gaan, samen zoeken naar wie ze zijn en waar ze naartoe willen in hun leven.”

Vers Talent wil graag haar creaties tonen aan een publiek.

Contacteer ons voor info en bookings op:

jolien@circusplaneet.be of
+32 (0)9 228 92 72

Artists