Vers talent

Circusplaneet wil circusartiesten ondersteunen die zich verder willen ontwikkelen als artiest op technisch en artistiek vlak. Met die visie in het achterhoofd en een succesvolle eerste Vers talent lichting, lanceren we een nieuwe oproep.Een platform voor jonge circusamateurs, professionelen en alles daar tussenin die goesting hebben om een artistiek idee uit te werken. Tijdens het creatieproces word je ondersteunt door Circusplaneet.

Iedereen ouder dan 14 jaar en jonger dan 30  die ervaring heeft met circus en graag een artistiek idee wil uitwerken kan een project indienen.

Momenteel zijn er 8 artiesten/groepen die meedoen met Vers Talent. Je kan ze aan het werk zien tijdens verschillende evenementen van Circusplaneet als Planeet Malem, Circuscabaret, jeugdcircusfestival, Funky Friday, …

Benieuwd naar wie er vorig jaar meedeed en wat er allemaal mogelijk is? Neem een kijkje onderaan deze pagina. Sommige van deze artiesten vind je ook terug bij onze voorstellingen op de website.

“We beroeren en ontroeren. We bieden mensen kansen en een veilige omgeving om talenten te ontwikkelen en circusdromen te realiseren.”

Vers Talent wil graag haar creaties tonen aan een publiek.

Contacteer ons voor info en bookings op:

eline@circusplaneet.be of
+32 (0)9 228 92 72

Artists