Vers talent

Circusplaneet wil circusartiesten ondersteunen die zich verder willen ontwikkelen als artiest op technisch en artistiek vlak. Met die visie in het achterhoofd  lanceren we een nieuwe oproep voor jonge artiesten en amateurartiesten die een artistiek idee willen uitwerken rond circus. Tijdens het creatieproces word je ondersteunt door Circusplaneet.

Iedereen vanaf 16 jaar die een artistiek idee met circus wil uitwerken en niet als professioneel artiest aan de slag is, kan een oproep indienen.

Circusplaneet heeft in 2019 ruimte om projecten 4 tot 30 uur te ondersteunen. Deze ondersteuning kan zowel artistiek, technisch, circustechnisch al zakelijk zijn.

Download hier de projectoproep voor 2019

Stuur het ingevulde formulier naar eline@circusplaneet.be voor maandag 10 december 2018. In de week van 17 december krijg je meer nieuws of Circusplaneet jouw project kan ondersteunen. Circusplaneet zal in functie van de binnengelopen projectvoorstellen 160 uur coaching verdelen over de verschillende trajecten. Daarbij kunnen we jammer genoeg niet garanderen dat we op elke ondersteuningsvraag kunnen ingaan.

 

Benieuwd naar wie er vorig jaren meedeed en wat er allemaal mogelijk is? Neem een kijkje onderaan deze pagina. Sommige van deze artiesten vind je ook terug bij onze voorstellingen op de website.

“We beroeren en ontroeren. We bieden mensen kansen en een veilige omgeving om talenten te ontwikkelen en circusdromen te realiseren.”

Vers Talent wil graag haar creaties tonen aan een publiek.

Contacteer ons voor info en bookings op:

eline@circusplaneet.be of
+32 (0)9 228 92 72

Artists