Circusplaneet wijkt uit!

Wederom geen Gentse feesten ‘à l’ancienne’ in juli, maar we bereiden ons toch voor op een zomer vol circus met ‘Circusplaneet wijkt uit!’

We installeren ons podium, openen de circuskoffer en klappen stoelen en tafels uit in de verschillende wijken waar we werken. Op woensdagen vind je ons terug in de wijk Watersportbaan, in het groen onder de woontorens van de Borluut. Op donderdagen zitten we in Malem op het pleintje voor onze Circuskerk en op vrijdagen wijken we uit naar de site Tine Hanninck in Nieuw Gent.

Op het programma? Circusworkshops om te beginnen en als afsluiter telkens een optreden: soms een oude rot uit het vak, soms een verse, beginnende circusartiest en soms de jongeren uit onze productiegroepen. Daartussen en daarnaast: gezellig samenzijn met de buren, een babbeltje slaan, theetje drinken, de ene avond een spelletje Kubb of een kookworkshop, de andere avond misschien een schaakcompetitie…Kortom, een fijne circuszomeravond in en voor de buurt.

De exacte data en uren per wijk vind je hier:

Watersportbaan
Malem
Nieuw Gent

Vrijwilligers gezocht!

Heb je zin om niet alleen voor maar ook achter de schermen aanwezig te zijn op ‘Circusplaneet wijkt uit’? Dan ben je zéééér welgekomen, want Circusplaneet zoekt zoals steeds vrijwilligers om dit evenement mee in goede banen te leiden: helpen bij de op- en afbouw, de dorstigen voorzien van drank, het publiek in veilige bubbels plaatsen en nog veel meer. Wie geen zittend gat heeft en liever part of the action is, kan zeker aan de slag.

Mail naar karolien@circusplaneet.be voor meer info of om je op te geven.