Lessen

Volwassenen LA

Najaarsreeksen luchtacrobatie

Trapeze en doek, en af en toe ook aerial hoop, aerial rope of straps: zolang het in de lucht hangt valt het onder de noemer luchtacrobatie…

Najaarsreeksen acrobatie

Partneraco, grondacro, trampoline, bascule, airtrack, acroyoga, handenstand en dat netjes verdeeld over verschillende niveaus. Ziehier onze acrobatielessen…

60+

Najaarsreeksen multicircus 60+

60-plussers (en 50-plussers want wij kijken niet op een jaartje meer of minder) kunnen zich helemaal uitleven in deze multicircusles.

Community training volwassenen

Nog meer trainingsmogelijkheden voor volwassenen. De community training is geen les maar een plek waar volwassenen zelfstandig kunnen trainen. Zolang er nog vrije plaatsen zijn kan je éénmalig een keer proberen vooraleer in te schrijven voor de rest van het semester.

Toonmomenten

Multicircus

In deze lessen komen de vier grote circusdisciplines aan bod: jongleren, evenwicht, acrobatie en luchtacrobatie.
Elke discipline bestaat nog eens uit verschillende circustechnieken: diabolo, bordjes draaien, flowerstick, rolla-bolla, hoelahoep, koorddansen, ballopen, trapeze, doek, trampoline, … De lijst is lang!

Acro én luchtacro combo

In deze lessen beoefenen we zowel grondacrobatie, trampoline als luchtacro.

Jongeren Acro

Acrobatie

Wie zich graag wil specialiseren in acrobatie en geen schrik heeft om stevig door te trainen, kan kiezen voor een acrobatieles.
Dynamische acro, handstand, trampoline, bascule, partneracro, parkour… Er zijn bijna evenveel acro disciplines als acrobaten!

Luchtacrobatie

De basistechnieken zijn trapeze en doek.  Ook aerial hoop komt aan bod. Sporadisch ontdekken we nog andere technieken zoals straps of aerial rope.

Toonmomenten

Kind-oudercircus

Een circusles samen met één ouder. Zowel bij de kleuters als lagere schoolkinderen doet mama of papa actief mee.

Buurtcircus

In de buurten waar Circusplaneet actief is voorzien we een inschrijfsysteem en/of circuslessen op maat van de kinderen en jongeren uit de buurt die niet zo vlot hun weg vinden naar het vrijetijdsaanbod. Ben jij brugfiguur of werk je voor een toeleidingorganisatie en wil je iemand inschrijven? Contacteer dan onze wijze wijkwerkers:

Nieuw Gent: wibbe@circusplaneet.be
Malem/Brugse poort: karolien@circusplaneet.be
Watersportbaan: julian@circusplaneet.be

Community training jongeren

De community training is geen les maar een plek waar de jongeren uit de wekelijkse lessen zelf aan de slag kunnen met wat ze in de lessen hebben geleerd. Na een gezamenlijke opwarming traint iedereen zelfstandig. NIEUW: wie is ingeschreven voor de community training, mag zowel op maandag als vrijdag komen trainen!