Lessen

Volwassenen LA

Najaarsreeksen luchtacrobatie

Trapeze en doek, en af en toe ook aerial hoop of aerial rope: zolang het in de lucht hangt valt het onder de noemer luchtacrobatie…

Najaarsreeksen acrobatie

Partneraco, grondacro, trampoline, bascule, airtrack, handenstand en dat netjes verdeeld over verschillende niveaus. Ziehier onze acrobatielessen…

koorddansen

Multicircus en koorddansen

Het hoeft niet altijd acro of luchtacro te zijn. We bieden dit najaar ook andere circustechnieken aan zoals bvb koorddansen of multicircus

Community training volwassenen

Nog meer trainingsmogelijkheden voor volwassenen. De community training is geen les maar een plek waar volwassenen zelfstandig kunnen trainen. Je kan gedurende het hele voorjaar nog aansluiten en wie wil kan éénmalig een keer proberen vooraleer in te schrijven. Inschrijven voor de community trainingen in het najaar kan vanaf begin september. Inschrijven voor de zomer community training (enkel voor wie al was ingeschreven voor een les of community training) kan vanaf 15 juni.

Toonmomenten

Multicircus

In deze lessen komen de vier grote circusdisciplines aan bod: jongleren, evenwicht, acrobatie en luchtacrobatie.
Vermits elke discipline nog eens uit verschillende circustechnieken bestaat, is er dus veel afwisseling. Diabolo, bordjes draaien, flowerstick, rolla-bolla, hoelahoep, koorddansen, ballopen, trapeze, doek, acrobatie, … De lijst is lang!

Jongeren Acro

Acrobatie

Wie zich graag wil specialiseren in acrobatie en geen schrik heeft om stevig door te trainen, kan kiezen voor een acrobatieles.
Dynamische acro, handstand, trampoline, bascule, partneracro, parkour… Er zijn bijna evenveel acro disciplines als acrobaten!

Luchtacrobatie

Beginners leren naast doek én trapeze ook grondacro om de algemene motoriek te verbeteren. In de hogere niveaus kan je specialiseren. Af en toe komen ook luchtacrotechnieken zoals aerial hoop,  aerial rope of straps aan bod.

Toonmomenten

Kind-oudercircus

Op zaterdag kan je bij Circusplaneet samen met je kind circusles volgen. En niet alleen kleutertjes kunnen samen met hun mama of papa komen circussen, ook oudere kinderen kunnen met een ouder een duo vormen dat de les bijwoont

Kinderen eenwieler

Andere specialisaties voor jongeren

Naast acro en luchtacro zijn er nog andere circustechnieken waarin onze jongeren kunnen specialiseren: evenwicht, éénwieler en jongleren.

Buurtcircus

In drie buurten waar Circusplaneet actief is, voorzien we lessen op maat van de kinderen uit de buurt die niet zo vlot hun weg vinden naar het vrijetijdsaanbod. Inschrijven voor deze lessen gebeurt via onze wijze wijkwerkers.

Community training jongeren

De community training is geen les maar een plek waar de jongeren uit de wekelijkse lessen zelf aan de slag kunnen met wat ze in de lessen hebben geleerd. Na een gezamenlijke opwarming traint iedereen zelfstandig. NIEUW: wie is ingeschreven voor de community training, mag zowel op maandag als vrijdag komen trainen!

Inschrijven voor de community training of basket training, kan vanaf begin september.