Wijkbeurs Brugse Poort 23 september

Circus wérkt, overal ter wereld, en met alle mogelijke groepen. Circus is, naast een doel op zich, ook een aangewezen middel om tal van positieve effecten te verwezenlijken. In onze wijk de Brugse Poort en Malem starten we opnieuw met een aantal lessenreeksen voor de kinderen uit de buurt. Op dinsdag en vrijdag circussen we met de kinderen uit de Brugse Poort in de Drongensesteenweg. Op donderdag komen de kinderen uit Malem na school na de kerk voor een uurtje circus.

De eerste lessen starten op vrijdag 22 september. Later plannen we maandelijks een mama workshop in de kerk. Zij komen naar onze circuskerk terwijl hun kinderen op school zitten. We hebben er bewust voor gekozen om de workshop enkel voor vrouwen te houden. Hierdoor voelen de vrouwen geen remming om deel te nemen aan fysieke activiteiten en wordt er op een vrolijke en losse manier gewerkt en gepraat.

Wil je graag meer weten over onze werking en buurtcircus? Contacteer karolien@circusplaneet.be of breng ons een bezoekje op 23 september op de wijkbeurs tussen 14u en 17u. Voor meer informatie of om zelf eens verschillende circustechnieken uit te proberen.