De Konvensie 2020: let’s go juggling

Ga mee met circusplaneet naar de Konvensie op zaterdag 7 en zondag 8 maart in het Dommelhof in Neerpelt. Er zijn massa’s jongleerworkshops, demo’s (oa van WES PEDEN),  juggling games en combats, een club volley tornooi, ringen, ballen, kegels, maar ook  goochelen, allerlei manipulatie workshops, een avondshow van POL & FREDDY etc. Het volledige programma vind je eerstdaags op: www.circuscentrum.be/konvensie

De Konvensie staat open voor jongeren vanaf 10 jaar (geboren in 2010 of vroeger).

Circusplaneet gaat al op vrijdag 6 maart met de trein naar de Konvensie. We spreken af om 17.50u in de hal van Gent Sint-Pieters. We zijn daar terug op zondagavond om 20.10u. Wie op zaterdag pas wil vertrekken, kan ook inschrijven, maar moet dan op eigen houtje van en naar Neerpelt.

De formules en prijzen:
ALL-IN: € 85 – voor wie met de circusplaneet groep gaat: vervoer van en naar Neerpelt, begeleiding, maaltijden, workshops en avondshow +extra ontbijt zaterdagochtend inbegrepen.(€ 17 voor houders van een UiTpas met kansentarief)
TREK UW PLAN: € 70 – (enkel voor oudere jongeren) voor wie pas zaterdag aankomt en zelf zijn vervoer regelt. Maaltijden, workshops en avondshow inbegrepen.
DAGPAS:€ 15 – dagpas voor wie maar één dagje komt en zelf zijn vervoer regelt. Enkel de workshops zijn inbegrepen.

Inschrijven: uiterlijk voor 9 februari via het online inschrijfformulier.
Laat in het vak ‘opmerkingen’ weten welke formule je kiest en of je al dan niet vegetariër bent. Ook eventuele belangrijke medische info kan je daar kwijt.