Rampage Benefiet op 29 juni in Circusplaneet

RAMPAGE, de jongerenproductie van Circusplaneet gaat in augustus op tournee naar (w)armere oorden. Zodat de jongeren de reis niet helemaal uit eigen zak moeten betalen organiseren we een benefietoptreden in Circusplaneet.

Iedereen is welkom op Circusplaneet, Drongensesteenweg 146, om deze schone voorstelling voor de eerste (of tweede, derde, …) keer te zien. Geen grote theaterzaal, geen tribunes, geen lichten, geen tickets, geen gedoe. Gewoon straffe, eerlijke en pure acrobatie en een lege hoed die op het einde gevuld mag worden.

Welkom in de zaal om 17u45
Start voorstelling: 18u stipt!
18u30-20u: De bar is open!

Laat op Facebook weten of je erbij zal zijn

Rampage is een productie van Circusplaneet onder regie van Aurelia Brailowsky. 13 jongeren met een voorliefde voor acrobatie experimenteren met een ramp, zwaartekracht en groepsdynamiek. Samen creëren ze binnen dit geometrisch perspectief een nieuwe ruimte, door middel van acrobatie en beweging.

Rampage gaat over liefde en geweld bij jongeren, overgoten met de nodige portie humor.

Artiesten: Mint Nevejans, Lars Nevejans, Kobe Nevejans, Wout Schepens, Seppe Shcepens, Lars Hostens, Helena Beyaert, Jitske Verdonck, Rude Vanwalle, Milla De Beule, Finn Van Houtte, Josse Roger en Silke Bouckenooghe
Regie: Aurélia Brailowsky
Circustechnische hulp: Sergio Mendes, Raphaël Hérault en Summer Hubbard
Kostuums: Kristel Mareels
Decor: Maarten Eggermont
Productie: Eline Vyncke