Het programma van Planeet Malem is klaar!

Op 28 en 29 april gaat het buurtcircusfestival Planeet Malem opnieuw door in Malem. Wat er allemaal te beleven valt dat weekend kan je terugvinden in het programma.

Er zijn opnieuw heel wat try-outs van professionele artiesten en Vers Talent die zich voorbereiden in de circuskerk. Dit jaar komen de mannen van Be Flat met een volledig nieuwe voorstelling dat zich als traject door Malem zal voortbewegen. Fullstop acrobatic theatre toont voor het eerst Boeksoep aan het Gentse publiek. Funky Frida is er opnieuw bij en brengt deze keer haar cameraman mee om de voorstelling Frida! op scherm te vereeuwigen. Vers Talent Karlien gaat in premiere met een dans-doekvoorstelling ‘Yoka’ en Josse Roger toont zijn sterk acrobatisch nummer. De productiegroep Plan B staan met zijn allen (en dat zijn er veel!) op het podium van Planeet Malem. Dit en nog veel andere artiesten elke dag vanaf 14!

Nieuw dit jaar zijn Malem kookt, Malem Haakt en Malem Zoo, verschillende projecten die op initiatief van de buurt vorm kregen.

En uiteraard kan je weer circus doen, dit jaar in de circuswerf, en kan je meekoersen tijdens Malem Koerse.

Een goed gevuld programma dus voor jong en oud!