Met Circusplaneet naar soiree PERPLX ‘Red Haired Men’ in Kortrijk

Op zaterdag 26 januari 2019 speelt ‘Red Haired Men’ met Ruben Mardulier, Winston Reynolds, Axel Guerin en Alexander Vantournhout op Soiree Perplx in Kortrijk.
Circusplaneet kan voor jou tickets regelen aan 10 euro per ticket voor volwassenen en aan 6 euro per ticket voor jongeren onder de 26 jaar.
Januari is nog ver, maar de voorverkoop loopt zeer vlot. Langer wachten om te reserveren is dus geen optie. Wat moet je doen? Stuur vandaag nog een mailtje naar peter@circusplaneet.be met vermelding van je naam en het aantal tickets (vermelding + of -26) dat je wenst te bestellen.  Stort dan het correcte bedrag op rekeningnr. BE22 0012 2808 2947 (op naam van Peter Vanwalle), ook met vermelding van je naam en aantal tickets. De tickets kunnen dan ten laatste om 20u00 afgehaald worden aan de ingang van de schouwburg in Kortrijk op de avond zelf. De voorstelling start om 20u15.
Zorg er wel voor dat het bedrag op de rekening staat voor donderdag 15 november. Alle reservaties die later binnenkomen, kunnen jammergenoeg niet meer genieten van de groepskorting.