Met Circusplaneet naar de MAD convention in Antwerpen

Wat is de MAD convention?
Een 3-daagse circusconventie in en rond Park Spoor Noord in Antwerpen met workshops (verschillende niveaus) en voorstellingen voor jonge acrobaten en circusartiesten, circusateliers en (semi)professionelen

Waar & Wanneer?
Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 januari 2022.
Uitgebreide info vind je op MADFESTIVAL.BE.
Voor onze leden (iedereen die nu een wekelijkse les bij circusplaneet volgt) is er korting voorzien!

Groepsuitstap jongeren
Ben je tussen 12 en 17 jaar (geboren in 2009 of vroeger), dan kan je je inschrijven om in groep en met begeleiding van Circusplaneet naar de conventie te gaan.
We vertrekken vrijdagochtend met de trein (afspraak om 7u50 aan Gent Sint-Pieters) en komen zondagavond met de trein terug (vermoedelijke aankomst 19u06).
Kostprijs € 150 of € 30 aan kansentarief. Inbegrepen in dit bedrag zijn:
– begeleiding
– treinticket
– 2 overnachtingen in jeugdverblijf HOPPER
– 3x lunch
– 2x avondeten
– 12 workshops (4 per dag!)
– 3 voorstellingen

Inschrijven hiervoor kan via dit formulier en dient te gebeuren voor 30 november. Belangrijk: volgens de huidige maatregelen (update 18/11/21) is een Covid Safe Ticket verplicht voor iedereen ouder dan 12 jaar en twee maanden.

Solo volwassenen
Volwassenen kunnen rechtstreeks inschrijven via MADFESTIVAL.BE. Al wie een wekelijkse les volgt bij Circusplaneet krijgt een kortingscode van ons via mail. Deze is enkel geldig indien je inschrijft voor de hele conventie (al dan niet met overnachting)

Ook hier weer: volgens de huidige maatregelen (update 18/11/21) is een Covid Safe Ticket verplicht voor iedereen ouder dan 12 jaar en twee maanden.

Andere formules
Wil je slechts één dag gaan of enkel naar een voorstelling gaan kijken dan kan je ook rechtstreeks inschrijven via het MADfestival. De kortingscode is dan wel niet geldig.