“Look at me” de Engelse vertaling van onze publicatie is nu verkrijgbaar

Vanaf nu kan je de publicatie Kijk naar mij ook in het Engels verkijgen. Kijk naar mij is een publicatie van Circusplaneet ism Jeugddienst Gent, geschreven door Steven Desanghere. Een hele interessante publicatie waar we de circus-pedagogie gebruiken als inspiratiebron voor het werken met kinderen en jongeren. We focussen op verhalen en denkpistes rond het omgaan met diversiteit en toegankelijkheid.

Je kan de Engelse versie “Look at me” verkrijgen door een mailtje te sturen naar info@circusplaneet.be

Look at me is a publication of Circusplaneet made with the ‘Jeugddienst Gent’ and written by Steven Desanghere. Look at me tells about how to use the circus approach as an inspiration to work with children and young people. In the publication we focus on stories and methods on how to deal with diversity and accessibility.

You can get the publication by sending an email to info@circusplaneet.be

Look at me was made with the support of ‘Provincie Oost-Vlaanderen, Vlaanderen, Circuscentrum, Peyc, Eyco and Erasmus+.