Online lessen

We hebben zo lang mogelijk gewacht om de knoop door te hakken, hopend op goed nieuws, maar uiteindelijk moeten ook wij ons bij de feiten neerleggen: er zullen tot aan de zomervakantie geen wekelijkse circuslessen meer zijn. Omdat we jullie zo lang niet willen missen, kan je nu onze online lessen volgen. De lessen zijn voor iedereen die is ingeschreven in een wekelijkse les, training of community training.


Ga in het lessenrooster hierboven op zoek naar een les die je aanspreekt, we zijn voor de gelegenheid even weg gestapt van het traditionele aanbod. Let op! Het kan zijn dat er kleine wijzigingen zijn per week, dus hou het lessenrooster zeker goed in de gaten.

HOE WERKT HET PRECIES?

We geven les op Zoom: https://us02web.zoom.us/j/2544005983. Klik gewoon op deze link, je hebt geen eigen account nodig. Een kwartiertje voor de les begint, zetten wij de deuren open van onze online lesruimte.

Hieronder enkele belangrijke vuistregels:
– Kom zeker op tijd. Meld je aan enkele minuten voor de les begint, zo kunnen we allemaal samen beginnen.
– Zet je camera aan.
– Zet je microfoon uit (mute).
– Meld je aan met 1 toestel, zo kom je ook maar met 1 scherm in de online lesruimte.
– In het lessenrooster vind je wat je nodig hebt om aan de les deel te nemen.
– Neem een kijkje rondom jou: zet je salontafel met die schone vaas aan de kant, controleer of je plafond (en je bovenbuur) tegen een stootje kan, je huisgenoten geen gevaar lopen op een blauw oog en tast waar je WiFi (of hotspot) over werkt. Misschien ka je wel gewoon trainen in je tuin of in’t park?