Luchtacro niveau 2 °2011, 2012 of 2013

Deze specialisatieles is voor kinderen die al minstens één jaar acro-luchtacro volgen én in overleg met de docenten beslissen een versnelling hoger te schakelen. Je moet de bewegingen in het doek uit het filmpje goed beheersen om voor deze les in te kunnen schrijven.

Heb je nog geen luchtacro-ervaring maar doe je intensief aan turnen of competitieturnen en beschik je over voldoende buik- en armspieren om de bewegingen uit het filmpje in een mum van tijd onder de knie te krijgen? Mail dan naar inschrijven@circusplaneet.be. We bekijken dan samen of aansluiten in dit niveau mogelijk is.

Kinderen geboren in 2011 die naar niveau 2 mogen, kunnen kiezen tussen deze les of de les luchtacro niveau 2  vanaf 1ste middelbaar

Het verschil tussen beide lessen ligt hem niet in niveau, maar in aanpak: de les op woensdag heeft een speelsere aanpak, de gemiddelde leeftijd ligt lager en de puberteit is een onweerswolk die nog veraf ligt ;-).

De les op maandag is specifiek voor jongeren die stevig willen doorwerken op luchtacro. Hoewel een speelse aanpak bij Circusplaneet nooit helemaal verdwijnt, ligt de nadruk hier toch meer op techniek, lichaamsbewustzijn en verbinding met andere jongeren volop in de puberteit.

Wanneer: woensdag van 16u30 tot 18u
De eerste les is op woensdag 20 september 2023, de laatste les op woensdag 22 mei 2024.
Er is geen les tijdens de schoolvakanties en op officiële feestdagen

Waar: Circuskerk – Oud-Strijderslaan 1 – 9000 Gent

Voor wie: kinderen geboren in 2012 of 2013 met voldoende luchtacro ervaring en de nodige zelfdiscipline (vraag na bij je docent!)

Prijs: Basistarief: € 259
10% korting indien jouw kind meerdere jaarreeksen volgt dit schooljaar of indien je meerdere kinderen van hetzelfde gezin inschrijft. (€ 233)
30% korting indien je kind recht heeft op de schooltoeslag (€ 181)
80% korting indien je kind beschikt over een UiTPAS met kansentarief. (€ 52)

Kortingen zijn niet cumuleerbaar.

Heb je nog vragen over het kortings- of kansentarief?
Heb je een beperkt inkomen maar heb je net geen recht (meer) op een UiTPAS met kansentarief?
Aarzel niet ons te contacteren: inschrijven@circusplaneet.be – 09/228.92.72

Kledij en benodigdheden: sportieve kledij

schrijf in