Cirque Spécifique

Neen, we denken niet graag in hokjes. In het circus kruipen we net graag op, onder of tussen de hokjes…Maar soms is het fijn of zelfs nodig om te kunnen circussen in besloten comité. Daarom lanceren we dit najaar twee circusreeksen voor een specifiek publiek: women only en 60+ (of 50+, want we kijken niet op een jaartje meer of minder)
Inschrijven voor de Cirque Spécifique reeksen kan zolang er nog plaats is, zelfs al is de reeks al even bezig. Je eerste les kan je sowieso gratis proberen.

Cirque Spécifique: +/- 60+

Alive and kicking at sixty!

Nooit te oud om te leren, nooit te oud om te blijven bewegen. Daarom introduceren we deze bewegings- en circusles op maat van oudere deelnemers. Op het programma staan aangepaste bewegingsoefeningen, ontdekking van enkele circustechnieken (aangepast aan de mogelijkheden van de deelnemers) en uiteraard, de nodige dosis humor.

Cirque Spécifique: women only

Kinderen aan de kant, dit is een me-momentje voor mama’s en vrouwen. We oefenen circus met respect en aandacht voor het vrouwenlichaam. De bekkenbodemspieren worden getraind, je werkt op je eigen tempo en we kijken niet raar op van een cameltoe of flapperende borst meer of minder. Je maakt kennis met verschillende circusdisciplines en kan verder oefenen op de technieken die jou het beste liggen.