Online lessen voor volwassenen

We verlangen allemaal naar circus zoals het hoort te zijn: samen trainen, elkaars zweet ruiken en af en toe in elkaars nek hijgen. In afwachting van betere tijden lanceren we ondertussen voor de derde keer korte online reeksen en blijven we zo digitaal bewegen. Kwestie van lijf en leden te onderhouden en niet in affronten te vallen wanneer we eindelijk terug samen mogen circussen.

Deze 3 online reeksen (kracht, handenstand en lenigheid) starten de week van 1 maart en lopen tot aan de paasvakantie

Van zodra we buiten mogen en kunnen circussen in groep, zullen we korte reeksen aanbieden met circustechnieken die buiten mogelijk zijn.

En natuurlijk, zodra er weer binnen mag gesport worden in groep, gooien we de deuren hier wagenwijd open en herstarten we met community trainingen en reeksen voor volwassenen.

Online reeks krachttraining (dinsdag)

Een intensief uurtje krachttraining met een opwarming, krachtoefeningen voor de verschillende spiergroepen en cardio oefeningen. Kortom: er zal gezweet worden!

Online reeks handenstand (woensdag)

Je krijgt een specifieke opwarming en spieroefeningen voor handenstand en we werken op handenstand zelf natuurlijk. Ook aanverwanten zoals kopstand komen aan bod.
Voorwaarde om deel te kunnen nemen: je kan opzwaaien naar handenstand tegen een muur.

Online reeks lenigheid (donderdag)

Na een specifieke opwarming volgen zowel actieve als passieve lenigheidsoefeningen + enkele spierversterkende oefeningen