Online lessen voor volwassenen

Normaal gezien zaten we nu al volop in de voorbereidingen van onze 18+ voorjaarsreeksen, maar net zoals jullie voelen we de bui al hangen… in groep binnen circussen is jammer genoeg nog niet voor direct…

Maar we geven niet op! Voor wie in vorm wil blijven zijn er 3 online reeksen die starten de week van 18 januari en lopen tem met de krokusvakantie.

Van zodra we buiten mogen en kunnen circussen in groep, zullen we korte reeksen aanbieden met circustechnieken die buiten mogelijk zijn.

En natuurlijk, zodra er weer binnen mag gesport worden in groep, gooien we de deuren hier wagenwijd open en herstarten we met community trainingen en reeksen voor volwassenen.

Online reeks krachttraining (dinsdag)

Een intensief uurtje krachttraining met een opwarming, krachtoefeningen voor de verschillende spiergroepen en cardio oefeningen. Kortom: er zal gezweet worden!

Online reeks handenstand (woensdag)

Je krijgt een specifieke opwarming en spieroefeningen voor handenstand en we werken op handenstand zelf natuurlijk. Ook aanverwanten zoals kopstand komen aan bod.
Voorwaarde om deel te kunnen nemen: je kan opzwaaien naar handenstand tegen een muur.

Online reeks lenigheid (donderdag)

Na een specifieke opwarming volgen zowel actieve als passieve lenigheidsoefeningen + enkele spierversterkende oefeningen