Jeugdcircusfestival van 16 tot 19 juli

Van 16 tot 19 juli organiseert Circusplaneet voor de derde keer het Jeugdcircusfestival in het Baudelohof tijdens de Gentse Feesten. Het Jeugdcircusfestival, in samenwerking met Trefpunt, gaat elke dag door van 15u tot 18u en staat garant voor een frisse mix van aanstormend talent en (inter)nationale circustoppers met voorstellingen, circusacts, animatie en circusworkshops.

Om 15u starten we met een voorstelling van een jongerenproductie. Tussen 15u en 17u kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar meedoen met verschillende gratis circusworkshops en om 17u sluiten we af met een Circuscabaret met Duo Berlingo, Vers Talent van Circusplaneet en professionele circusartiesten. Het volledige programma vind je hier.

Wil je graag meehelpen tijdens het jeugdcircusfestival? Dat kan! Lesgeven, opbouwen, techniek, eten maken, inschrijvingen, jos zijn … Er zijn verschillende zaken die voor en tijdens het festival moeten gebeuren. Stuur een mail naar eline@circusplaneet.be als je deel wil uitmaken van een geweldig team!