Jeugdcircusfestival van 15 tot 18 juli

Van 15 tot 18 juli strijkt Circusplaneet opnieuw neer in het Baudelohof met het Jeugdcircusfestival. Een frisse mix van aanstormend talent en (inter)nationale circustoppers.

Elke dag zijn er korte voorstellingen om 15u en 16u van professionele gezelschappen en talent van eigen bodem.  Om 17u sluiten we de festivaldag af met een Circuscabaret. Straffe circusacts volgen elkaar in sneltempo op en eindigen in een grote circusfinale! Ideaal om uw Gentse Feesten avond mee te starten.

Daarnaast kan je elke dag tussen 15u en 18u meedoen met verschillende circusactiviteiten op de vliegende trapeze en circuswerf.

Heb je geen hoogtevrees? Waan je een echte circusacrobaat en vlieg door de lucht op de Vliegende trapeze installatie. Professionele lesgevers van Ell Circo d’Ell Fuego begeleiden jou de lucht in en zorgen dat alles veilig verloopt!

Plannen maken, bouwen aan een parcours, een extra omleiding via een kabel over een ton, even wachten voor het stopbord terwijl je drie balletjes jongleert of een diabolo zo hoog mogelijk in de lucht gooit, alles kan op onze circuswerf onder het toeziend oog van de werfleiders.