Circusplaneet in ’t nieuw!

Welkom! Met veel trots presenteren we jullie onze nieuwe website die zowel inhoudelijk als vormelijk een hele transformatie heeft ondergaan. Onze voornaamste menu’s zijn samenwerken, creëren en verbinden.

Circusplaneet wil samenwerken! We maken van Circusplaneet een open huis met een blik op de wereld waarin partnerschappen tot stand kunnen komen.

Circusplaneet wil creëren! We willen ontroeren en beroeren en hechten veel belang aan het artistieke aspect van Circus. We willen artiesten ondersteunen door residenties, coaching en speelplekken aan te bieden en we willen onze jongeren creatief stimuleren.

Circusplaneet wil verbinden! Vanuit de visie ‘Circus voor iedereen’ brengen we mensen dichter bij elkaar en werken samen, elk vanuit onze eigenheid, aan een gemeenschap waar diversiteit troef is. Circus verbindt, circus is wat ons verbindt

Daarnaast zijn er onze activiteiten waar je alle lessen en kampen onder terugvindt en ten slotte een niet onbelangrijk menu ‘over ons’ met de community als allerplezantste pagina van de hele website.

Neem een kijkje en ga op ontdekking. Als je feedback hebt horen we het graag!