Galaweekend 24 en 25 maart: Alles over de repetities

De datum van ons jaarlijks gala, was reeds bekend, nu geven we je graag meer info over hoe alles in zijn werk zal gaan en wanneer er gerepeteerd wordt.

Met de kinderen uit de multicircuslessen en de specialisatielessen maken we deze keer 2 verschillende Galavoorstellingen  die we tonen op 24 en 25 maart 2018 in de Groenzaal in Gent.

Voor de kinderen uit de multilessen en acro-luchtacro lessen en acro-parkour lessen die meedoen zijn er 3 repetities voorzien tijdens de weekends voor het optreden. Voor de kinderen uit de specialisatielessen die meedoen zijn er vijf repetities tijdens de lessen.

(Kinderen die samen met hun ouders les volgen (kind-ouder & circomotoriek) en de leerlingen uit de 18+ reeksen zullen eind mei een eigen toonmoment krijgen. Concreet nieuws hierover volgt later.)

Omdat er zeer veel kinderen aan de galavoorstellingen meedoen, is een beetje structuur en organisatie wel handig. We hebben een brief gemaakt met alle info die we via mail naar alle leden sturen en meegeven in de lessen . Heb je dat om één of andere reden toch gemist? Dan vind je alle info ook gewoon op onze website!