Young talent program

Rampage

13 acrobaten die al een aantal jaar acroles volgen bij Circusplaneet gaan nog een stapje verder. Onder begeleiding van regisseur en coach Aurelia Brailowsky maken ze samen een voorstelling Rampage. De voorstelling gaat in première op Planeet Malem en gaat in de zomer op tournee langs de Belgische circusfestivals.

Info en boekingen

 

Een carrière als circusartiest is hard labeur. Maar sommige jongeren hebben dit er graag voor over. Hun ambitie reikt ver. Wij willen hen optimaal ondersteunen hun droom waar te maken. Daarom ontwikkelen we een Young Talent Program op maat. Ze worden uitstekend begeleid door lesgevers uit binnen- en buitenland met expertise in verschillende disciplines. Naast een goede circustechnische basis willen we deze jongeren op een artistieke ontdekkingstocht meenemen door hun eigen creativiteit aan te boren, door te kijken naar circus en zelf op een podium te staan.  In een niet-competitieve sfeer, met aandacht voor het sociale aspect, worden ze uitgedaagd hun grenzen te verleggen en hun dromen na te jagen.

 

 

“Darling, when all else fails, join the circus.”

Praktisch

Wil je zelf graag nog meer trainen en je kunsten tonen voor een publiek. Om deel te nemen met het Young Talent Program kan je ons contacteren op

info@circusplaneet.be of +32 (0)9 228 92 72