Circus Ronaldo zoekt steun

Circus Ronaldo werkt aan een nieuw project ‘Cinema Malfait’, een reizende filmbarak. Om dat te realiseren zijn ze op zoek naar jouw steun. >>Steun dit project<<

In Cinema Malfait presenteert Circus Ronaldo u de nieuwste film van Gust Van den Berghe: Rain Anyway (Wees blij dat het regent). Danny Ronaldo vertolkt de hoofdrol, samen met Isolda Dychauck, Mieke Dobbels, Bruno Vanden Broucke, Jan Bijvoet, Willeke Van Ammelrooy en Karel Creemers.

In plaats van slechts tijdelijk in het klassieke circuit te spelen, kan de film met zijn barak en personages voor langere tijd op reis vertrekken zoals Circus Ronaldo het al generaties lang doet. Cinema Malfait garandeert u een onvergetelijke avond in een origineel decor. U geniet van een ontroerende filmvertoning, exclusief gepresenteerd door de circus directeur uit de film zelve: César Malfait. U hoeft er niet eens ver voor te reizen, want de cinema komt komend jaar zeker en vast naar uw buurt.

Voor de aankoop en bouw van deze barak doen we graag beroep op uw medewerking. Met uw eventuele bijdrage wordt de barak omgetoverd tot een beeldschone reizende cinema uit vorige eeuw en kunt u dit unieke spektakel als allereerste ontdekken.

Cinema Malfait is nog nergens te zien maar je kan Circus Ronaldo met een andere voorstelling ‘Swing’ aan het werk zien tijdens de Zomer van Antwerpen, een aanrader!

Afbeeldingsresultaat voor cinema malfait circus ronaldo