CIRCUS CORONA IS IN TOWN

Met pijn in het hart hebben we beslist om de lessen, kampen, 18+ lessen en community training te annuleren vanaf vrijdag 13 maart tot en met zondag 19 april. Mocht er nog verdere verlenging van deze periode noodzakelijk zijn, dan laten wij dit uiteraard weten. Ook de grote opening van onze circuskerk en de toonmomenten van 21 tot 29 maart worden uitgesteld.

Als organisatie willen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid opnemen en zorg dragen voor de kwetsbare mensen in de samenleving. Het virus spreiden in de tijd door de lessen te annuleren en onze evenementen uit te stellen, lijkt ons de enige juiste beslissing.

We gaan met man en macht op zoek naar een manier om de kerk toch feestelijk te openen later in het jaar.

En uiteraard krijgen de kinderen en jongeren die circusles bij ons volgen dit schooljaar nog de kans om hun kunsten aan vrienden en familie te tonen. Hoe we dat doen, willen we bespreken met elkaar en de deelnemers. Zodra we meer weten, zullen we daarover communiceren.

Wie tickets had besteld én betaald voor de toonmomenten, krijgt deze natuurlijk ook gewoon terugbetaald.

Wil je ondertussen toch nog blijven circussen? Dan hebben wij de ideale oplossing! Volg ons op YouTube en blijf leren van onze top-lesgevers.

Vragen? Mail naar info@circusplaneet.be