MAD convention @ Antwerpen

Van 14 t.e.m. 16 april is het weer MAD convention in Antwerpen. Drie dagen boordevol workshops en voorstellingen voor (jonge) acrobaten die goesting hebben om er een serieuze lap op te geven!

Wij met Circusplaneet gaan natuurlijk ook. Er zijn 4 verschillende formules mogelijk.

Voor formule 1 en 2 ‘met blijven slapen’ moet je inschrijven via Circusplaneet vóór 19 februari via dit formulier, want het aantal slaapplaatsen is beperkt! De groepskorting die Circusplaneet krijgt, is al verrekend in de prijs.

Formule 1: All-in jongeren

Je bent tussen 12 en 18 jaar oud (of een beetje ouder dan 18 is ook nog goed) en je gaat gezellig mee met de groep op uitstap. We nemen de trein op donderdagavond (13 april) naar Antwerpen en komen zondagavond terug. Begeleiding, treintickets, 3 overnachtingen, 12 workshops, 3 voorstellingen en 6 maaltijden zijn in de prijs inbegrepen (€ 205).

Formule 2: Bijna All-in volwassenen

Je bent ouder dan 18, hebt geen begeleiding nodig en je gaat op eigen houtje naar Antwerpen en terug. Er zijn 3 overnachtingen, 12 workshops, 3 voorstellingen en 6 maaltijden in de prijs inbegrepen (€ 195).

Voor formules 3 en 4 ‘zonder slapen’ kan je inschrijven vanaf 27 februari via de website van MAD festival.

Formule 3: Weekendticket

Voor wie de drie dagen conventie wil doen. Je gaat op eigen houtje en je blijft niet slapen. Er zijn 12 workshops, 3 voorstellingen en 6 maaltijden in de prijs inbegrepen (€ 125, gebruik bij inschrijving de kortingscode: CP2023. Deze code is enkel voor wie dit schooljaar les of community training volgt of les geeft bij Circusplaneet).

Formule 4: Dagticket

Voor iedereen die slechts één dag en volledig op eigen houtje naar de Conventie gaat: er is geen vervoer, begeleiding of overnachting voorzien. Er zijn 4 workshops, 2 maaltijden en 1 voorstelling in de prijs inbegrepen (€ 85 per dag, geen korting mogelijk).

Voor formules 3 en 4 ‘zonder slapen’ kan je inschrijven vanaf 27 februari via de website van MAD festival.